katarzyna1207 pisze:A Bubulek przechodzi na dietę ...(jeszcze o tym nie wie) ...waży ......
![]()
![]()
7,20.....
Bubuś karmi się tą bezgraniczną miłością do Ciebie

Trzmamy za powodzenie odjęcia Bubusiowi kilogramów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:A Bubulek przechodzi na dietę ...(jeszcze o tym nie wie) ...waży ......
![]()
![]()
7,20.....
Anda pisze:Koty chudną na diecie mięsnej, nie na węglowodanach - a to jest składnik suchej karmy i puszek.
Mojego Jasia odchudziłam (ważył 6,8 kg) - teraz 6 kg. Jest dużym kotem i to normalna jego waga.
Jadł dwa razy dziennie mięso - sparzonego kurczaka, indyka lub gotowanego, serca wołowe, wołowinki trochę.
Zero suchego i zero puszek.
Na karmie light nie udało mi się go odchudzić.
katarzyna1207 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki ...mam Zuzię bardzo chorą, nie je sama, wymiotuje ... i nie trzyma temperatury... Na pewno ma anginę, ale nie wiadomo co jeszcze... Karmiona strzykawką zaczyna charczeć i dusić się...
katarzyna1207 pisze:Proszę, trzymajcie kciuki ...mam Zuzię bardzo chorą, nie je sama, wymiotuje ... i nie trzyma temperatury... Na pewno ma anginę, ale nie wiadomo co jeszcze... Karmiona strzykawką zaczyna charczeć i dusić się...
Gibutkowa pisze:Kciuki za Zołzankę![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości