ZaFrędzlona Pomponlandia - Smocze jajo w akcji... VIII cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 20:00 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

charm pisze:
shira3 pisze:Tu ni ma pingwinki - Cizia jest beżowa..... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Miałam na myśli mój komplecik, z którym w gości przyszłam ;-) :piwa:

:oops: :oops: :oops: Ups - chyba praca mi szkodzi na myślenie :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 28, 2011 21:32 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Ale charm ma taki specjalny sposób formułowania myśli, kiedyś na moim wątku w dokładnie ten sam sposób zbałamuciła Annęzoo, czego chyba żadna z nich nie zauważyła :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt kwi 29, 2011 8:27 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Pasibrzucha pisze:Ale charm ma taki specjalny sposób formułowania myśli, kiedyś na moim wątku w dokładnie ten sam sposób zbałamuciła Annęzoo, czego chyba żadna z nich nie zauważyła :mrgreen:

taaaa... ;-)
Bo Annazoo też ma komplet burasiątek :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt kwi 29, 2011 19:06 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Pomponmamo, trzymam mocno kciuki. Czy cos juz wiesz? Jak poszlo? Mam nadzieje ze droga byla dobra bo dzis przez Krakow przelecialo oberwanie chmury i ufam ze akurat na Twojej trasie niepogody nie bylo...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie maja 01, 2011 6:06 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Dawno mnie tu nie było, a wam się należy trochę zdjęć :mrgreen:

Ooooo....pudełeczko...
Obrazek

Obrazek

może od tej strony?

Obrazek

No kobieto no.... co ty za pudełka mi dajesz - to jest za małe...

Obrazek

Obrażę, się - zrobiłaś to specjalnie, żebym poczuł się grubo...

Obrazek

Nie smuć się Pomponie jestem przy tobie...
:mrgreen:

Oświadczam, że kocham wszystkie moje koty, a Pompona szczególnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie maja 01, 2011 6:31 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Nie ma za grubych kotów, są tylko za małe pudełka :mrgreen: ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie maja 01, 2011 6:39 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie maja 01, 2011 6:48 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

:ryk: Co racja, to racja :mrgreen: Teraz rozumiem: to nie nasze brzuszki rosną, tylko "pudełka" się kurczą! :ryk:

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Nie maja 01, 2011 8:02 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Jakie pieknosci :1luvu: pudelko za male ale liczyly sie dobre intencje. Zreszta jak dluzej by popracowal nad nim to pudeleczko by sie spokojnie rozszerzylo ;)

Pozdrawiamy z mgielnego i deszczowego Krakowa. Koty nie wiedza ze dzis wparuje tu moja mama na wlosci i skonczy sie bezgraniczne szalenstwo po metrazach :twisted: hehehe, chce zobaczyc mine Felka jak sie zorientuje kto przyjechal :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie maja 01, 2011 16:53 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

pomponmama pisze:Dawno mnie tu nie było, a wam się należy trochę zdjęć :mrgreen:

Ooooo....pudełeczko...
Obrazek

Obrazek

może od tej strony?

Obrazek

No kobieto no.... co ty za pudełka mi dajesz - to jest za małe...

Obrazek

Obrażę, się - zrobiłaś to specjalnie, żebym poczuł się grubo...

Obrazek

Nie smuć się Pomponie jestem przy tobie...
:mrgreen:

Oświadczam, że kocham wszystkie moje koty, a Pompona szczególnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fotki świetne :1luvu: ale już komentarz jak zwykle :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie maja 01, 2011 19:31 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

no strasznie duzo empatii jak na siostrę ma ta cizia :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw maja 05, 2011 15:27 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Z tymi pudełkami to święta racja. Jakieś małe takie.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie maja 22, 2011 19:30 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Pomponku co tam u zwierzyńca ??
Przeciągi na wątku i kłęby kurzu latają ....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie maja 29, 2011 13:08 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Dawno nas tu nie było...

Pompon przytul mnie
Obrazek

no co? wcale nie zwracasz na mnie uwagi!
Obrazek

Spadaj kobieto - jestem żonaty!
Obrazek

chwila nieuwagi i zaraz się porządnemu kotu coś do dupy przyklei...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie maja 29, 2011 16:27 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]