OKI pisze:Tillku, w końcu to Twój wątek i możesz nawet 5 razy pisać o wszystkim![]()
A nam się też przyda streszczenie
nuuudy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Tillku, w końcu to Twój wątek i możesz nawet 5 razy pisać o wszystkim![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Tillku, w końcu to Twój wątek i możesz nawet 5 razy pisać o wszystkim![]()
nuuudy
margo22 pisze:U mnie kociaki jak przyszły do mnie-niespokrewnione-najpierw jeden potem drugi-miały kupale z krwią. Przebadane na wszystko, diety alergiczne pomagały, ale nie likwidowały problemu. Dopiero kuracja ronidazolem na rzęsistka jelitowego (T. foetus) pomogła i wyeliminowała krew na zawsze. Dodam, że test na niego też wyszedł negatywnie (podobno czasem się tak dzieje), ale ponieważ jeden z kotów jest bengalem (a często są one nosicielami), przeprowadziliśmy kurację.
tillibulek pisze:OKI pisze:Tillku, w końcu to Twój wątek i możesz nawet 5 razy pisać o wszystkim![]()
nuuudy
margo22 pisze:U mnie kociaki jak przyszły do mnie-niespokrewnione-najpierw jeden potem drugi-miały kupale z krwią. Przebadane na wszystko, diety alergiczne pomagały, ale nie likwidowały problemu. Dopiero kuracja ronidazolem na rzęsistka jelitowego (T. foetus) pomogła i wyeliminowała krew na zawsze. Dodam, że test na niego też wyszedł negatywnie (podobno czasem się tak dzieje), ale ponieważ jeden z kotów jest bengalem (a często są one nosicielami), przeprowadziliśmy kurację.
OKI pisze:Eeee tam... Ty nie wiesz, co to nuda![]()
U mnie to dopiero nudy.... Mysz gulgocze, Adelka się chowa lub sprawdza co gulgocze, Szelma dostaje migreny, a Taćka poluje na pająki... Ja przynajmniej wiem, jak się nudzić
kalair pisze:Wyspałaś się Madziu? Ja aż nadto, i zaraz do pracki, ale dzisiaj na krótko. Jak się trzyma Freycia? Ucałuj ją od Ciotki!![]()
OKI pisze:Jak to bez fotek, były fotki kartonowego kotka![]()
Dobry![]()
Ja szczęśliwie brata już dawno ożeniłam i mam spokój
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 170 gości