Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) MIECIU ['];(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 30, 2010 12:44 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Dziękuję serdecznie za Waszą troskę Cioteczki moje kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jeszcze Kogoś obchodzę. :cry: :1luvu:

Niepotrzebnie chciałam polepszyć swój stan zdrowia, a że jestem alergikiem nawet na leki, to tak czasami jest, że inni biorą i pomaga a mnie szkodzi, chociaż wczoraj lekarz powiedział żebym z tydzień sie przemęczyła, ale 4 dni mi wystarczą boleści i mdłości.
Musiałam też wczoraj zrezygnować z wizyty u neurochirurga w Łodzi, bo jak ledwo zajechałam do Łodzi, to go jeszcze nie było, a byłam przed 11 godz, a powinien od 10 przyjmować a 10 osób było przede mną. No niestety, korki w Łodzi i lekarz w nich podobno stał.
Mam zadzwonić w poniedziałek to sekretarka mnie umówi na następny termin.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw wrz 30, 2010 12:51 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Aniu, nie mów tak, obchodzisz bardzo :ok:
Z lekami i ich tolerancją różnie bywa .... :roll: szczególnie na tle alergii.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw wrz 30, 2010 13:12 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

:evil: Bzdury! Jak nas nie obchodzisz, to bysmy nie byli u Ciebie koteczku nasz zloty! Lekarze to sa bogi, bierz albo zdychaj.
Mi zapisali kiedys Penicilin a ja spuchlam jak paczek. A potem ba, gdzie dac zastrzyk pomagajacy? Wszystko tak nabrzmiale bylo, ze tabletki musialam brac.
Aniu, wytrzymaj i nie daj sie! My jestesmy. A jak masz problemy, to rozmawiaj z nami.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw wrz 30, 2010 13:20 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Ja po Penicylinie (przy 3-cim zastrzyku) dostałam zapaść, to takie uczucie, że lecisz z łóżkiem w dół ze 200km na godzinę i się dusisz.

Mój mąż też kiedyś spuchł po lekach i go pogotowie zabrał do szpitala, ale nie pamiętam po jakich, bo to dawno już było.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw wrz 30, 2010 13:44 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

To chyba uczulenie na penicylinę ? 8O Dobrze dziewczynki, że wszytsko u Was skończyło siędobrze :ok:

Muj wujek kiedyś dostał penicylinę w szpitalu i dostał szoku, 2 lekarzy i 2 pielęgniarki (w tym ciocia) niepotrafiło go utrzymać. Miał obłęd w oczach. Wie, że jest uczulony :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw wrz 30, 2010 14:00 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

8O
Mnie też trzymali, bo się strasznie bałam, jedna Pani pod jedna pachę, a druga pod drugą, a ja środku leciałam w dół i wzrokiem błagalnym prosiłam o ratunek.
Pielęgniarka była z wyposażeniem przeciwwstrząsowym po kilkudziesięciu sekundach przy mnie. Później tylko spałam i spałam. :mrgreen:

Jestem uczulona na dużo leków, w tym na eufilinę na astmę ratującą życie. Niestety, ja muszę brać sławny już hydrokortyzon. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 30, 2010 14:05 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Teraz tak Cie szokowali? 8O 8O 8O Aniu, do lozka z Toba! Juz, hop. :evil: :evil: :evil:

SecretFire

Post » Czw wrz 30, 2010 23:07 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 01, 2010 11:01 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

A jak sie dziesiaj czujesz??
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pt paź 01, 2010 16:03 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Już dużo lepiej, chociaż w pracy znowu miałam mdłości. :mrgreen:

Dobrze, że teraz dwa dni wolnego to się wypocznie i wydobrzeje. :kotek:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt paź 01, 2010 19:07 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Mi dzis w pracy tez bylo nie dobrze. A wez podchodz wiecznie do telefonu, jak jedzenie sie w winde bawic chce. :mrgreen:

SecretFire

Post » Pt paź 01, 2010 19:41 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

SecretFire pisze:Mi dzis w pracy tez bylo nie dobrze. A wez podchodz wiecznie do telefonu, jak jedzenie sie w winde bawic chce. :mrgreen:

To też miałaś dzisiaj bolący dzień widzę. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt paź 01, 2010 19:52 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Spieszylam sie z praca, zeby szybko uciec i tak siedzialam do 14-tej. Lepiej to niz nic. Teraz powoli do mnie dociera, ze w poniedzialek nie musze isc do tych idiotow.

SecretFire

Post » Pt paź 01, 2010 20:01 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

W poniedziałek dotrze do Ciebie jak nie będziesz musiała wstawać do pracy. :mrgreen:
Ja dzisiaj miałam spokojny dzień i nawet nie było tak źle. :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt paź 01, 2010 20:06 Re: Nasza kocia rodzinka.Niunia i Gagusia (FeLV+) Żyjemy...

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]