Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 10:13 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

tak od wczoraj Joaś dumam jak to się z tą jego wątrobą stało :roll:
i kciuki trzymam ogromniaste i Was ściskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt lis 27, 2009 10:32 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

alus1 pisze:tak od wczoraj Joaś dumam jak to się z tą jego wątrobą stało :roll:
i kciuki trzymam ogromniaste i Was ściskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

właśnie skąd takie zmiany mogą się brać???

Asia dużo siły i wytrzymałości :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: dużo ich za was trzymam :wink:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt lis 27, 2009 10:34 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Ufff :D :ok:

Jakoś mam dość ostatnio, pogrzeb żony chrzestnego, wcześniej zerwanie ścięgien podkolanowych u siostrzeńca (chłop 180cm), wczoraj teścia do szpitala zabrali (serce), więc tym bardziej siem cieszem.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lis 27, 2009 10:43 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Uwielbiam takie wiadomości :D Musi być dobrze Obrazek
Zdrowiej Sznycku kochany :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt lis 27, 2009 10:44 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

alus1 pisze:tak od wczoraj Joaś dumam jak to się z tą jego wątrobą stało :roll:

Nie mam pojęcia, Alu. W tamtym roku miał badaną krew i wyszły wzorcowe wyniki. Żyłam w przekonaniu, że jest zdrów jak rybka. Może w podeszłym wieku takie zmiany zachodzą szybciej, niż w młodym organizmie :roll:

Myszeńk@ pisze:Jakoś mam dość ostatnio, pogrzeb żony chrzestnego, wcześniej zerwanie ścięgien podkolanowych u siostrzeńca (chłop 180cm), wczoraj teścia do szpitala zabrali (serce), więc tym bardziej siem cieszem.

Przykro mi, Myszeńko :(
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt lis 27, 2009 11:29 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Joasiu, a on miał te badania robione już po usuwaniu ząbków czy przed?
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pt lis 27, 2009 11:32 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Monostra pisze:Joasiu, a on miał te badania robione już po usuwaniu ząbków czy przed?

Przed. Strasznie żałuję, że nie powtórzyłam ich przed zabiegiem. Wyniki już wtedy pewnie mogły dać nam sygnał, że coś złego się dzieje... Mam nauczkę na przyszłość :|
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lis 27, 2009 11:41 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Przecież to nie Twoja wina! Nie jesteśmy wetami. Tylko przyszło mi do głowy, że robimy kotom zwykle badania przed zabiegiem i jak było wszystko OK, to po zabiegach już nie. A przecież narkoza to ogromne obciążenie dla wątroby i nerek, a Sznycuś miał kłopoty z wybudzeniem i pewnie jeszcze antybiotyk po zabiegu. Lotni robiłam badania po, bo wiedziałam że z nerkami nie jest OK. Pewnie gdyby było inaczej też bym nie powtarzała :( . Żadnej pewności, że to po narkozie nie ma, ale pewnie warto zrobić kotu badania jak już dojdzie do siebie po zabiegu - po 2 tygodniach, miesiącu?
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pt lis 27, 2009 11:47 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Monostra pisze:Przecież to nie Twoja wina! Nie jesteśmy wetami. Tylko przyszło mi do głowy, że robimy kotom zwykle badania przed zabiegiem i jak było wszystko OK, to po zabiegach już nie. A przecież narkoza to ogromne obciążenie dla wątroby i nerek, a Sznycuś miał kłopoty z wybudzeniem i pewnie jeszcze antybiotyk po zabiegu. Lotni robiłam badania po, bo wiedziałam że z nerkami nie jest OK. Pewnie gdyby było inaczej też bym nie powtarzała :( . Żadnej pewności, że to po narkozie nie ma, ale pewnie warto zrobić kotu badania jak już dojdzie do siebie po zabiegu - po 2 tygodniach, miesiącu?

Myślę, że masz dużo racji, Monostra. Trzeba tak robić. Zwłaszcza, gdy zwierzę ma już swoje lata :roll: . Teraz będę już to wiedzieć.
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lis 27, 2009 11:50 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

No nareszcie jakies lepsze wiadomosci! :D Walczcie, a my tutaj kciuki bedziem trzymac :ok:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt lis 27, 2009 12:15 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pt lis 27, 2009 12:32 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Supere wieści! :ok:

Joasiu, ja też dałam plamę z takimi badaniami :roll:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt lis 27, 2009 12:41 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

MarciaMuuu pisze:Joasiu, ja też dałam plamę z takimi badaniami :roll:

Zawsze to jakieś pocieszenie :)
Dzięki, Marcia :)
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lis 27, 2009 13:47 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

JoasiaS pisze:
MarciaMuuu pisze:Joasiu, ja też dałam plamę z takimi badaniami :roll:

Zawsze to jakieś pocieszenie :)
Dzięki, Marcia :)

Ja niestety tez:(

Joasiu wszystko bedzie dobrze. Watrobe na szczescie sie leczy i to z duzym powodzeniem. Trzymam kciuki mocne.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt lis 27, 2009 14:07 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

aga9955 pisze:Joasiu wszystko bedzie dobrze. Watrobe na szczescie sie leczy i to z duzym powodzeniem. Trzymam kciuki mocne.

Bardzo potrzeba mi teraz takich słów :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

[poprzednia][następna]