i kciuki trzymam ogromniaste i Was ściskam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:tak od wczoraj Joaś dumam jak to się z tą jego wątrobą stało![]()
i kciuki trzymam ogromniaste i Was ściskam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alus1 pisze:tak od wczoraj Joaś dumam jak to się z tą jego wątrobą stało![]()
Myszeńk@ pisze:Jakoś mam dość ostatnio, pogrzeb żony chrzestnego, wcześniej zerwanie ścięgien podkolanowych u siostrzeńca (chłop 180cm), wczoraj teścia do szpitala zabrali (serce), więc tym bardziej siem cieszem.
Monostra pisze:Joasiu, a on miał te badania robione już po usuwaniu ząbków czy przed?
Monostra pisze:Przecież to nie Twoja wina! Nie jesteśmy wetami. Tylko przyszło mi do głowy, że robimy kotom zwykle badania przed zabiegiem i jak było wszystko OK, to po zabiegach już nie. A przecież narkoza to ogromne obciążenie dla wątroby i nerek, a Sznycuś miał kłopoty z wybudzeniem i pewnie jeszcze antybiotyk po zabiegu. Lotni robiłam badania po, bo wiedziałam że z nerkami nie jest OK. Pewnie gdyby było inaczej też bym nie powtarzała. Żadnej pewności, że to po narkozie nie ma, ale pewnie warto zrobić kotu badania jak już dojdzie do siebie po zabiegu - po 2 tygodniach, miesiącu?
MarciaMuuu pisze:Joasiu, ja też dałam plamę z takimi badaniami
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Joasiu, ja też dałam plamę z takimi badaniami
Zawsze to jakieś pocieszenie
Dzięki, Marcia
aga9955 pisze:Joasiu wszystko bedzie dobrze. Watrobe na szczescie sie leczy i to z duzym powodzeniem. Trzymam kciuki mocne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 164 gości