Avian pisze:Cześć
GARK
Ceeeeeeeeść <hop><hop><hop>
Inka uradowana
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Cześć
GARK
kociczka39 pisze:Cześć Moja Ukochana Kumpelo!!!!!
Myszka
tosiula pisze:Bry niedzielne
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
Miiiiaaauu, CioteckoCmoki dla Trawnicków
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ucałuje![]()
ale wata gdzieś wcięło
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ucałuje![]()
ale wata gdzieś wcięło
Dlacegoooo?
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ucałuje![]()
ale wata gdzieś wcięło
Dlacegoooo?
a nie wiem![]()
![]()
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Cześć, Ineczkomamy weekend, więc pewnie jesteście zajęci Dużą
No, nie do końca, bo rano Duza pracowała. Dobze, ze w domu. A po poudniu pójdzie się ókać.
Cioćku, a co Ty robis w necie w srobotę?
a no nie wyjeżdżalam do domu, bo tam gadałabym z babcią zamiast się uczyć.. i tak mam opóźnienie, bo spałam dzisiaj długo.. ale kończę czytać książkę, dokończe testy i będę dziś wkuwać konkrety
I jak Ci idzie wkówanko, Ciotecko?
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Cześć, Ineczkomamy weekend, więc pewnie jesteście zajęci Dużą
No, nie do końca, bo rano Duza pracowała. Dobze, ze w domu. A po poudniu pójdzie się ókać.
Cioćku, a co Ty robis w necie w srobotę?
a no nie wyjeżdżalam do domu, bo tam gadałabym z babcią zamiast się uczyć.. i tak mam opóźnienie, bo spałam dzisiaj długo.. ale kończę czytać książkę, dokończe testy i będę dziś wkuwać konkrety
I jak Ci idzie wkówanko, Ciotecko?
grzebie sie powoliku słonecznej stronie.. wczoran w nocy zrobilam pare rzeczy, ktore mi dają wiecej czasu dzisiaj
poje sie kawą, żeby ie zasypiac
![]()
Hannah12 pisze:Hej MPIK i ciociu, jak Wam dzień ja, nam spokojne, śpimy i marudzimy. Duża mi uszy wyczyściła, bo znowu mam nieładne i maści wpuściła. Duzi w pracy, dobrze, że trzecia Duża w domu to mam się do kogo poprzytulać. Pysia
Kociama pisze:Witajcie Kochane Kociaste i Duża co kwaśnice se zamówiła![]()
![]()
szpatnie za oknami
my chcemy słoneczko
Buziaki Niedzielne
MaryLux pisze:Ciociu, to Ty po kawie nie zasypias jak nasa Duza? Dla niej kawa to najlepsy usypiac na śfiecie
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 191 gości