kalair pisze:Qrczę,to mięsko brzmi ekstra! Głodnam .
Godomor!
Moderator: Estraven
kalair pisze:Qrczę,to mięsko brzmi ekstra! Głodnam .

kinga w. pisze:kalair pisze:Qrczę,to mięsko brzmi ekstra! Głodnam .
Godomor!
kinga w. pisze:kalair pisze:Qrczę,to mięsko brzmi ekstra! Głodnam .
Godomor!
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Qrczę,to mięsko brzmi ekstra! Głodnam .
Godomor!
No co..Trzeba czasem papać!![]()
bazylica pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Qrczę,to mięsko brzmi ekstra! Głodnam .
Godomor!
ale tylko czasem
kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Qrczę,to mięsko brzmi ekstra! Głodnam .
Godomor!
ale tylko czasem
Oczywiście.
Dobrej nocki,jutro praca.Pa!
kinga w. pisze:PO kolei... wróciłam, przeżyłam i mam plan - muszę polatać po urzędach. I tak muszę.

kinga w. pisze:Tysiek i łapka - nie zauważyłam żeby mu dolegała, zwłaszcza jak sie gonią i leją z Kłaczkiem. Natomiast nadal często siedząc wyciąga łapkę. Boleć to go na pewno nie boli i nie dokucza w zabawie. Doopsko skubańcowi urosło całkiem pokaźne, masę zwiększył, co mogłoby sprzyjać nasileniu objawów jeśli by łapka dokuczała a Tysiek nadal wariat.![]()
Właśnie przed chwilą goniły ja wściekłe całym stadem. Kłaczek w poprzek ściany na wysokości klamek w drzwiach...
kalair pisze:Ale Wam dobrze!![]()
dora750 pisze:kalair pisze:Ale Wam dobrze!![]()
Nam? Raczej tej wielkiej pupie, co na mnie leżyOna obłazi mnie i TŻ żywcem i na bezczelnego, małpiszon jeden!
![]()
kalair pisze:dora750 pisze:kalair pisze:Ale Wam dobrze!![]()
Nam? Raczej tej wielkiej pupie, co na mnie leżyOna obłazi mnie i TŻ żywcem i na bezczelnego, małpiszon jeden!
![]()
He he..jakieś kompromisy muszą być moja droga!![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 5 gości