Lesio...Malutki.cz.II-Koki (*) Dino (*) ;(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 16, 2009 21:44

Izabela pisze:Olu, gar musze wyslac i wyniki! wiem, wiem, pojde na poczte, nadam paczuszke i juz nie bedziesz mnie musiala "opitalac" :wink: :D

A czy ja KOGOŚ w "tem temacie" kiedykolwiek "opitalałam" :?: :wink:

Gar - garem, ale wyniki Lesia :evil:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lip 16, 2009 22:06

Iza, mam nadzieję, że wypoczęłaś :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw lip 16, 2009 22:19

Aleksandra59 pisze:
Izabela pisze:Olu, gar musze wyslac i wyniki! wiem, wiem, pojde na poczte, nadam paczuszke i juz nie bedziesz mnie musiala "opitalac" :wink: :D

A czy ja KOGOŚ w "tem temacie" kiedykolwiek "opitalałam" :?: :wink:

Gar - garem, ale wyniki Lesia :evil:

Tak, wyniki Lesia-WAZNE!

A Lechutek zostal podmieniony przez Anie36 :twisted:
Pozazdroscila mi takiego fajowskiego kota i przyniosla w podmiance innego :lol: :wink:
Lechutek to wielka kuuuula z mala glowa 8O Zapewne rekompensowal sobie moja "strate" pelna micha :roll:
Zastanawiam sie czy go na karme light nie przestawic. Toz to spasione kocisko!

Ariel, wypoczelam :D
Kudlaty szykuje kolejna niespodzianke-wyprawe :twisted:
Dzisiaj musialam zrobic zdjecie do wizy. Podobno w sierpniu wyjezdzamy za Ural :lol:
znowu mam jakies problemy natury, ze nie wypada, ze bedzie mial wydatki z mojego powodu i takie tam pierdoly
Znowu bede pieknie prosic Anie, zeby zajela sie moimi futrzakami :oops:
Dzisiaj,jak do mnie wpadla z ranka, to z lekka zazdroscia patrzylam jak sie do niej kociaste tula ;)
Dobrze jest miec przyjaciol :D a wszystko to za sprawa tego wyjatkowego forum ;)

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Czw lip 16, 2009 22:26

Iza :ok: Tobie też się coś od zycia należy.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pt lip 17, 2009 7:49

Witam w ten sliczny, zasikany poranek.

Czemu zasikany? Ano Kokis podczas mojej nieobecnosci siural przed kuwete, klocka tez stawial przed kuweta a nawet i czasem na srodku pokoju- wiem to z relacji Ani.

No i mu sie nie zmienilo po moim powrocie :roll: Co prawda kupilam zwirek jaki lubi Eco + ale dzisiaj rano znowu kupa smetnie lezala na podlodze :twisted:
A Niunius, miszcz nad miszcze zasikal nam dwie pary butow. Moje kozaki i Lesia zimowki :roll: Musielismy sie z nimi pozegnac bo byly nie do uratowania. Buty znaczy sie.
Teraz chodze z nosem przy ziemi i wyszukuje nowe niespodzianki.
Co ja mam z ta kociarnia :lol: :twisted:
Ogranicze im jedzenie na zakup nowych zimowek :wink:
A Niuniusiowi znowu musze na pecherz zapodac tablety.

Wczoraj do pokoju wpadla wielka cma. Moje koty ciapciaki nie potrafily jej zlapac a kto dorwal cieme? :lol:
Najchudszy z gromadki- Kokis :twisted:
Duma go rozpiera do dzisiaj :wink:

Izabela

Post » Pt lip 17, 2009 8:16

Iza czy nadal potrzebujesz Eprex? Jezeli tak to podaj mi jeszcze raz na pw adres do wysylki. Poczekamy chwile az sie zrobi troche chlodniej bo poki co jest niestety za goraco na przewoz leku;)

Calusy dla ekipy
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt lip 17, 2009 8:17

łowca Kokiś :wink: no to miałaś fajny poranek....
widziałam to napisane małym drukiem....obfociłaś się juz do wizy, klamka zapadła, jedziesz :D zobaczysz mojego Chrumka , to jest dopiero grubas...jest w fazie odchudzania teraz, efektów brak jak na razie....
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pt lip 17, 2009 9:49

aga9955 pisze:Iza czy nadal potrzebujesz Eprex? Jezeli tak to podaj mi jeszcze raz na pw adres do wysylki. Poczekamy chwile az sie zrobi troche chlodniej bo poki co jest niestety za goraco na przewoz leku;)

Calusy dla ekipy

Agus, na dzien dzisiejszy nie wiem. Ostatnie badania konsultowane przez dr Poplawskiego (miesiac temu) nie wskazuja na podanie epo.
Oprocz tego odezwala sie dziewczyna z dogomanii z Gdanska, ze ma po Felusiu wlasnie epo. Felus byl wykupiony z Sopotu i tymczasowalam go u siebie. Kochany, czarny wegielek :(
Felus odszedl a epo zostalo i mam je dostac dla Kokiego.
Moze wstrzymajamy sie z wysylka, moze jakis kociak bedzie go bardziej potrzebowac? Jakby cos to dr. Poplawski tez jest w stanie zalatwic epo.
Tak wiec jakies zabezpieczenie mam na cito.

serdeczne usciski!

Izabela

Post » Pt lip 17, 2009 9:54

mumka27 pisze:łowca Kokiś :wink: no to miałaś fajny poranek....
widziałam to napisane małym drukiem....obfociłaś się juz do wizy, klamka zapadła, jedziesz :D zobaczysz mojego Chrumka , to jest dopiero grubas...jest w fazie odchudzania teraz, efektów brak jak na razie....

Zawsze mam fajne poranki :wink: bo moje koty sztuk 7, nie wytrzymaja, zeby czegos nie zdemolowac i nie uprzyjemnic panci poranku :wink:

To, ze sie obfocilam to pikus, zawsze moge strzelic focha :wink: a zdolna jestem do tego, sama wiesz.
Dzis spotkanie z paczka znajomych Kudlatego. Norka bedzie obecna :twisted: Jezu, zeby mnie tylko jezyk nie swedzial :lol: :roll:
Octu sie napic czy cus? :lol:

Izabela

Post » Pt lip 17, 2009 10:38

iza, wejdź na ten wątek i może wypowiedz się jako schronisko. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4692672#4692672

:?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt lip 17, 2009 11:08

Iza, dasz radę :wink: ocet nie będzie potrzebny.ja z samego rana goniłam Pimpka skaczącego na ciocię Fiśkę, która tego nie lubi.....
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Pt lip 17, 2009 11:14

rambo_ruda pisze:iza, wejdź na ten wątek i może wypowiedz się jako schronisko. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4692672#4692672

:?

Wypowiedzialam sie i pewnie rozpetam tym burze :roll:
Nie dam rady upchnac kotow z Helu w schronisku, nie ma takiej mozliwosci. Denerwuje mnie taka spychologia. W schronisku odpowiedzialnosc za zwierzeta biore na siebie ale nie dam rady pomoc wszystkim :roll:

Izabela

Post » Pt lip 17, 2009 11:30

dlatego chciałam żeby ktoś jeszcze poparł to co napisałam, bo nikt chyba nie uznał tego za wystarczające uzasadnienie. dzięki Izuś
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Pt lip 17, 2009 11:46

rambo_ruda pisze:dlatego chciałam żeby ktoś jeszcze poparł to co napisałam, bo nikt chyba nie uznał tego za wystarczające uzasadnienie. dzięki Izuś

E tam, nie ma sprawy ;) Napisalam co mysle i tyle.

Ty lepiej powiedz gdzie ja mam kostium kapielowy? :twisted: Przetrzepalam szafy i nic, amba wciela.
Mam sie bawic w naturystke? :lol:

Izabela

Post » Pt lip 17, 2009 11:49

jak to gdzie? jeden pewnie biega za muchą, drugi jest na szafie, trzeci zalega u Leszka :lol: z dobytku żywego całkiem dobry strój byś skompletowała :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

[poprzednia][następna]