Izabela pisze:Olu, gar musze wyslac i wyniki! wiem, wiem, pojde na poczte, nadam paczuszke i juz nie bedziesz mnie musiala "opitalac"![]()
A czy ja KOGOŚ w "tem temacie" kiedykolwiek "opitalałam"

Gar - garem, ale wyniki Lesia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Izabela pisze:Olu, gar musze wyslac i wyniki! wiem, wiem, pojde na poczte, nadam paczuszke i juz nie bedziesz mnie musiala "opitalac"![]()
Aleksandra59 pisze:Izabela pisze:Olu, gar musze wyslac i wyniki! wiem, wiem, pojde na poczte, nadam paczuszke i juz nie bedziesz mnie musiala "opitalac"![]()
A czy ja KOGOŚ w "tem temacie" kiedykolwiek "opitalałam"![]()
![]()
Gar - garem, ale wyniki Lesia
aga9955 pisze:Iza czy nadal potrzebujesz Eprex? Jezeli tak to podaj mi jeszcze raz na pw adres do wysylki. Poczekamy chwile az sie zrobi troche chlodniej bo poki co jest niestety za goraco na przewoz leku;)
Calusy dla ekipy
mumka27 pisze:łowca Kokiśno to miałaś fajny poranek....
widziałam to napisane małym drukiem....obfociłaś się juz do wizy, klamka zapadła, jedzieszzobaczysz mojego Chrumka , to jest dopiero grubas...jest w fazie odchudzania teraz, efektów brak jak na razie....
rambo_ruda pisze:iza, wejdź na ten wątek i może wypowiedz się jako schronisko. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4692672#4692672
rambo_ruda pisze:dlatego chciałam żeby ktoś jeszcze poparł to co napisałam, bo nikt chyba nie uznał tego za wystarczające uzasadnienie. dzięki Izuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 10 gości