Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:O, to juz wiem w jaki sposob egzekwowac od wetow tajne informacje!TZ-ta naslac
Tylko zastanawia mnie rodzaj uzywanych argumentow... :roll:
MarciaMuuu pisze:Bo w końcu nawet do mnie dzwonili, a ostatecznie dostalismy nr GG do wetki
Monostra pisze:MarciaMuuu pisze:Bo w końcu nawet do mnie dzwonili, a ostatecznie dostalismy nr GG do wetki
Wiesz Marcia, niegłupi pomysł... GG nie używam, ale jakby np. na Skypie puszczać przez kamerkę obraz kota, podłączyć słuchawki do mikrofonu itd. to można by oszczędzić kotom parę wizyt![]()
- i to ostatnie jest najgorsiejszeNo a dzis rano całe kochane stadko chciało mnie z wyrka wyciągnąć. Mijka miaukami, Kira ząbkami, a Wypłoś oczami
Dorota pisze:Monostra pisze:MarciaMuuu pisze:Bo w końcu nawet do mnie dzwonili, a ostatecznie dostalismy nr GG do wetki
Wiesz Marcia, niegłupi pomysł... GG nie używam, ale jakby np. na Skypie puszczać przez kamerkę obraz kota, podłączyć słuchawki do mikrofonu itd. to można by oszczędzić kotom parę wizyt![]()
...i koncowke USG
MarciaMuuu pisze:Dorota pisze:Monostra pisze:MarciaMuuu pisze:Bo w końcu nawet do mnie dzwonili, a ostatecznie dostalismy nr GG do wetki
...i koncowke USG
I strzykawkę
Dorota pisze:MarciaMuuu pisze:Dorota pisze:Monostra pisze:MarciaMuuu pisze:Bo w końcu nawet do mnie dzwonili, a ostatecznie dostalismy nr GG do wetki
...i koncowke USG
I strzykawkę
![]()
Obcinaczke do pazurkow?
MarciaMuuu pisze:Dorota pisze:MarciaMuuu pisze:Dorota pisze:Monostra pisze:MarciaMuuu pisze:Bo w końcu nawet do mnie dzwonili, a ostatecznie dostalismy nr GG do wetki
...i koncowke USG
I strzykawkę
![]()
Obcinaczke do pazurkow?
TŻ daje rade![]()
Ale np. wenflonik/kroplówka![]()
Stetoskop(Może mi Wypłosz w domu nie będzie tak mruczał, bo u wetki mruczy i mruczy
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 51 gości