Moje też często wiszą na siatce balkonowej. Już Ratan też się nauczył. Ale jakoś mnie to nie stresuje. Świetnie opanowały schodzenie, więc niech brykają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:A jaką masz siatkę, ja ma sieć rybacką. Aha i mieszkam na 7 piętrze.
Haker tez opanował wiszenie, chodzenie i schodzenie.
Hannah12 pisze:Ach i zapomniałam opisać wczorajszy pomysł Hakera.
Zrobił ogromny bałagan wychodzą z kuwety, trzeba było pozamiatać podłogę itp w wc. I kiedy się schyliłam z taka mała zmiotką to cwaniak z pod drzwi wejściowych( wc jest na wprost drzwi wejściowych odległość miedzy drzwiami około 9-10m) bieg i skok mi na plecy, odbicie z pleców skok i bieg pod drzwi i tak parę razy. Poczułam sie jak kozioł na sali gimnastycznej.
MaryLux pisze:Haker, po co Ty na balkon chodzis? Psecies tam jest ziiiiiiimnoooo okropniocko
Inka
Hannah12 pisze:Haker tez opanował wiszenie, chodzenie i schodzenie.
Hannah12 pisze:Ach i zapomniałam opisać wczorajszy pomysł Hakera.
Zrobił ogromny bałagan wychodzą z kuwety, trzeba było pozamiatać podłogę itp w wc. I kiedy się schyliłam z taka mała zmiotką to cwaniak z pod drzwi wejściowych( wc jest na wprost drzwi wejściowych odległość miedzy drzwiami około 9-10m) bieg i skok mi na plecy, odbicie z pleców skok i bieg pod drzwi i tak parę razy. Poczułam sie jak kozioł na sali gimnastycznej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 55 gości