Simbo i Sarabi - 1 część przygód rozkosznego dueciku S&S

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 30, 2007 18:35

Z naszego wieloletniego doświadczenia szukania pracy przez Pitora wiem, że najlepiej reagują na takie prośby dalsi znajomi, bliscy mówią, że oddzwonią, a jak ty próbujesz - to właśnie nie mogą rozmawiać...efekt jest taki, że to oni stają się tymi dalszymi albo w ogóle odchodzą w zapomnienie...Ale życze Ci powodzenia...7 lat to kawał czasu, pora coś zmienić... :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto sty 30, 2007 18:41

:ok: :ok: nici rozesłane tylko kciuki trzymac mi pozostało 8)

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Wto sty 30, 2007 21:05

Nie wiem z jakiego powodu ale też dołączę do trzymania kciuków...
Twoje opowiadania o nocnych przygodach to wypisz-wymaluj zabawy Mruczka i Choculki...tylko że ona waży prawie 11 kg....

A subskrypcja też mi całkiem znikła...ale właśnie zaczęłam urlop...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto sty 30, 2007 21:27

Czarna.wdowo :ok: wielkie kciuki :)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto sty 30, 2007 22:14

wielkie dzięki za kciuki :D mam nadzieję ze pomogą
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro sty 31, 2007 10:07

Na gwiazdkę dostałam piękny duży komplet cieni do powiek
Niestety już go nie mam :evil: i jeśli chodzi o ścisłość nie zużyłam go :evil:
Dzisiaj rano Sarabka jak zwykle szalała, chwila nieuwagi i moje cienie wylądowały na podłodze
w całości został jedynie turkusowy, różowy i wściekle zielony :roll:
Więc jeśli zobaczycie w Olsztynie kobitę z takim makijażem tzn że to mogę być ja 8)

W robocie dzisiaj rano miałam kolejne starcie z szefem - tym razem na własną prośbę
Ze względu na towarzyszący mi stres źle wyliczyłam termin odpowiedzi i wyszło mi że mija dzisiaj a tak naprawdę minął wczoraj
A że nasz boss nie dopuszcza myśli odpowiedzenia wcześniej niż o 15-tej w ostatnim dniu więc rano myślałam że zawaliliśmy termin
Przywitałam bossa ze spakowaną torbą, położonymi na biurku kluczami i komórką i tekstem że zawaliłam i jak ma się na mnie teraz wyżywać przez miesiąc to ja już wychodzę
O dziwo przy takim postawieniu sprawy boss wycofał się i nagle stwierdził że to nie było wcale ważne :roll:
Za 10min okazało sie że odpowiedź napisał nasz doradca ale sam fakt konfrontacji pozostał
O dziwo boss jest dziwnie miły i układny - chyba widzi że jestem na skraju wytrzymałości i każda iskra może spowodować pożar

czarna.wdowa

Post » Śro sty 31, 2007 10:54

czarna.wdowa pisze:
W robocie dzisiaj rano miałam kolejne starcie z szefem - tym razem na własną prośbę
Ze względu na towarzyszący mi stres źle wyliczyłam termin odpowiedzi i wyszło mi że mija dzisiaj a tak naprawdę minął wczoraj
A że nasz boss nie dopuszcza myśli odpowiedzenia wcześniej niż o 15-tej w ostatnim dniu więc rano myślałam że zawaliliśmy termin
Przywitałam bossa ze spakowaną torbą, położonymi na biurku kluczami i komórką i tekstem że zawaliłam i jak ma się na mnie teraz wyżywać przez miesiąc to ja już wychodzę
O dziwo przy takim postawieniu sprawy boss wycofał się i nagle stwierdził że to nie było wcale ważne :roll:
Za 10min okazało sie że odpowiedź napisał nasz doradca ale sam fakt konfrontacji pozostał
O dziwo boss jest dziwnie miły i układny - chyba widzi że jestem na skraju wytrzymałości i każda iskra może spowodować pożar

No, no :D Jeszcze zostaniesz pracownikiem miesiąca ;) A tak serio, to może sięteraz przestanie czepiać :roll:

A Sarabka dba o to, żebyś była zauważalna na ulicy :D

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Śro sty 31, 2007 12:33

Sarabka zechciała pawia w domu :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Śro sty 31, 2007 12:37

Sarabka dorasta, co się dziwić, że zaczyna podkradać kosmetyki :roll: :twisted:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Śro sty 31, 2007 12:42

Podkrada i zostawia Ci te najbrzydsze kolory :twisted: , czy ona przypadkiem nie chce Cię wygryźć i być jedyną piękną kobietą w domu???
Przemyśl to Monika, może żmiję odchowałaś na własnej piersi :ryk: :ryk:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro sty 31, 2007 13:13

Jak tak pomyślę to coś w tym jest :wink: Tupik jako ta ładniejsza została podstepnie załatwiona :?
A teraz kolej na mnie ale że przydaję się choćby do karmienia to trzeba mnie pobrzydzić :lol:
Chociaż z tym podkradaniem to nie całkiem wyszło bo całość wylądowała na podłodze
i po wymieszaniu nadawała się tylko do zmiecenia i wyrzucenia do śmietnika :roll:

Ogólnie kokietka z Sarabi jest niesamowita - chodzi po domu, kręci brzucholcem
i zaczepia wszystkich przeciągłym "trrrrrrryt" "aaatrrrrrryt" "aaaarrrrryyyyt"

czarna.wdowa

Post » Śro sty 31, 2007 23:34

:ok:
za wszystkosc.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sty 31, 2007 23:36

czarna.wdowa pisze:Chociaż z tym podkradaniem to nie całkiem wyszło bo całość wylądowała na podłodze
i po wymieszaniu nadawała się tylko do zmiecenia i wyrzucenia do śmietnika :roll:

bo naszłaś młoda kocią damę zanim zdążyła się oporządzić odpowiednio :wink:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Czw lut 01, 2007 8:05

varia pisze:bo naszłaś młoda kocią damę zanim zdążyła się oporządzić odpowiednio :wink:

Nie, nie to wcale nie było tak :D Ona to zrobiła pod moim nosem 8)
Ja tu pitu, pitu rzęsy sobie maluję a ta fajt i cienie na podłogę :x a jak się rozwaliły to szybko w nogi :)
Wiec nikt tu nikogo nie nachodził i nie przeszkadzałam jej w upiększaniu

czarna.wdowa

Post » Czw lut 01, 2007 8:59

Ale sama się chciałaś upiększyć, znaczy sie konkurencję kotince robisz...a ona w lustereczku zaczarowanym chce tylko siebie widzieć... łapki niewprawne jeszcze czyli trzeba mazidełka wytłuc, żeby konkurencja też występowała soute, wtedy som równe szanse...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

[poprzednia][następna]