Vice już Dasi..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 31, 2006 17:28

MariaD pisze:No cóż, kot ugniatając łapkami powraca do czasów kocięctwa, kiedy takie same ruchy wykonywał będąc przssanym do cyca. Międlenie łapkami cyca powodowało obfitszy wypływ mleka.
Vice widzi w Tobie drugą matkę, która daje jeść - no, może nie w sposób bezpośredni - pieści i dba o kota. Jest mu dobrze i bezpiecznie a takie ruchy dodatkowo wprowadzają go w dobry nastrój.

Uciążliwe jest tylko gdy zaciskające się w piąsteczki kocie łapki wyrywają włosy z głowy. :D Masz masaż relaksujący gratis. ;)

Fajowo!! :D :D :D Zostałam mamą 8) Kocią :D

Dasia

Od: Sob lip 23, 2005 20:51

Post » Wto paź 31, 2006 18:35

Zdecydowanie Otis i Vicek mają wspólnych przodków...Otis uwielbia ugniatać, na szczęście nie moją głowę, ale przy tym jeszcze rozkosznie mruczy...są osoby, które nie lubią udeptywania otisowego, na przykład mój TŻ, kiedy, no wiecie, Otis udeptuje nie to co trzeba włażąc mu na kolana :wink:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto paź 31, 2006 20:38

izaA pisze:Zdecydowanie Otis i Vicek mają wspólnych przodków...Otis uwielbia ugniatać, na szczęście nie moją głowę, ale przy tym jeszcze rozkosznie mruczy...są osoby, które nie lubią udeptywania otisowego, na przykład mój TŻ, kiedy, no wiecie, Otis udeptuje nie to co trzeba włażąc mu na kolana :wink:
:ryk: To musi byc bolesne :wink: A co do udeptywania moich wlosow przez Ptysia to.. ja mam przede wszystkim rozmarzona mine, no lubie :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto paź 31, 2006 20:45

moś pisze:
izaA pisze:Zdecydowanie Otis i Vicek mają wspólnych przodków...Otis uwielbia ugniatać, na szczęście nie moją głowę, ale przy tym jeszcze rozkosznie mruczy...są osoby, które nie lubią udeptywania otisowego, na przykład mój TŻ, kiedy, no wiecie, Otis udeptuje nie to co trzeba włażąc mu na kolana :wink:
:ryk: To musi byc bolesne :wink: A co do udeptywania moich wlosow przez Ptysia to.. ja mam przede wszystkim rozmarzona mine, no lubie :roll:

Co do bolesności to nic nie przebije dwóch moich panienek (5.5 oraz 6.5) podczas wzajemnej gonitwy trafiające po kolei każdą łapką w TO miejsce śpiącego TŻ-ta... :roll:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto paź 31, 2006 20:48

Biedni Tz-ci - łączymy sie w bolu 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto paź 31, 2006 23:24

moś pisze:Biedni Tz-ci - łączymy sie w bolu 8)

Podobno nam kobietom, trudno to sobie wyobrazić... :? Mario - Otis waży 5,5 kg :P

izaA

Post » Czw lis 02, 2006 9:53

A dla odmiany Vice dziś przy wskakiwaniu nocnym na łóżko stanął TŻ-owi na... oku 8)

Dasia

Post » Czw lis 02, 2006 18:07

Ojej, jakie makabryczne opisy.... :lol:
Nie tylko tżci są biedni - Cyryl podczas porannych łóżkowych mizianek ciągle depcze mi po biuście, a waży 5,5 kg :twisted:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lis 02, 2006 22:17

Kicorku, nie grozi ci na starość negatywny test ołówka :wink: masz codzienny masaż biustu, z odpowiednim odważnikiem :lol:

izaA

Post » Pt lis 03, 2006 10:03

izaA pisze:Kicorku, nie grozi ci na starość negatywny test ołówka :wink: masz codzienny masaż biustu, z odpowiednim odważnikiem :lol:

:lol: :lol: :lol:

Kicorek, czy myślisz, ze Cyryl mógłby zajmować się tym usługowo? Salon masażu dla kobiet - ujędrniający biust. Wysoko wykwalifikowany masażysta! Babki będą walić drzwiami i oknami! :D :D :D

Dasia

Post » Pt lis 03, 2006 11:09

Dasia pisze:
izaA pisze:Kicorku, nie grozi ci na starość negatywny test ołówka :wink: masz codzienny masaż biustu, z odpowiednim odważnikiem :lol:

:lol: :lol: :lol:

Kicorek, czy myślisz, ze Cyryl mógłby zajmować się tym usługowo? Salon masażu dla kobiet - ujędrniający biust. Wysoko wykwalifikowany masażysta! Babki będą walić drzwiami i oknami! :D :D :D

No to gratulacje Kicorku za osobistego masażystę.. :twisted:

Dasia, to jest mój post z 13 lutego:

aamms pisze:Od dłuższego czasu usiłuję napisać jak dzisiaj wyglądały baranki w wykonaniu Vice.. Ale ten łobuz cały czas mi skutecznie to uniemożliwiał.. Na razie sobie poszedł, więc mogę coś napisać..

O tym, że włazi na kolana już pisałam.. O tym, że mu się albo przednie łapki, albo doopka nie mieszczą na tych moich kolanach, pisałam.. O tym jak intensywne są baranki w jego wykonaniu - też..

Ale dzisiaj Vice odwalił lepszy numer.. :twisted: Jak zwykle pchał się na kolana i nie mógł w żaden sposób się ułożyć.. Jak zwykle wpychał pysia pod ręce uniemożliwiając mi pisanie.. I jak zwykle robił baranki, narażając mnie na utratę zębów.. Ale dzisiaj w końcu zrobił porządniejszego baranka.. I to takiego, że zleciałam z pufa na podłogę.. :oops: Cała sytuacja tak strasznie mnie rozbawiła, że ze śmiechu nie miałam siły pozbierać się od razu z podłogi.. A ten diabeł to wykorzystał.. Udeptał mi bardzo porządnie biust.. :oops: I dokładnie wylizał całą twarz.. :lol:

Jak się w końcu pozbierałam i usiadłam znowu przy kompie, to widziałam, że miał ochotę zacząć od początku.. :twisted:

No tak.. Jutro WalenKOTynki przecież.. :1luvu:

Jak widzisz, nie jesteś gorsza od Kicorka - też masz osobistego masażystę.. :lol: Tylko może jeszcze o tym nie wiesz.. :twisted:
Chociaż, skoro Twój TZ już wie.. :mrgreen:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pt lis 03, 2006 11:29

Ja to nawet widzę, że Vicek przewyższa w usługach Cyryla, bo nie dość, że masaż ujędrniający, to jeszcze peeling całej twarzy...dziewczyny, uważam, że te koty są bezcenne...kupować im najlepszą karmę proszę, bo zostają Wam w kieszeni pieniądze, które wydałybyście w salonach SPA :lol: :lol: :lol:

izaA

Post » Pt lis 03, 2006 11:53

:ryk: :ryk: :ryk:
A peeling robi mi Hestia - dzielą się pracą :twisted:
Ona też po mnie depcze, ale nie ma odpowiednich gabarytów 8)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt lis 03, 2006 14:37

Ooo, to ja widzę, że jeszcze mi Vice nie pokazał co potrafi. Czekam niecierpliwie :D :D 8)

Proszę bardzo, kompleksowe usługi zapewniają nam nasze kociaste - masaż twarzy, biustu, głowy. Dołączyć do tego olejek, zapalić kadzidełko i już mamy masaż rodem z Ajurwedy :P :lol:

Dasia

Post » Pt lis 03, 2006 22:47

Kocie SPA - zaprasza 8)

izaA

[poprzednia][następna]