Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Niestety się pogorszyły wyniki, te wszystkie alt, ast, gldh wciąż idą w kosmos, musimy znów ogolić brzuch. Zmartwiona się czuję.
Nul pisze:Niestety się pogorszyły wyniki, te wszystkie alt, ast, gldh wciąż idą w kosmos, musimy znów ogolić brzuch. Zmartwiona się czuję.
Gosiagosia pisze:Nul pisze:Niestety się pogorszyły wyniki, te wszystkie alt, ast, gldh wciąż idą w kosmos, musimy znów ogolić brzuch. Zmartwiona się czuję.
![]()
![]()
![]()
Mocne kciuki
mir.ka pisze:Nul pisze:Niestety się pogorszyły wyniki, te wszystkie alt, ast, gldh wciąż idą w kosmos, musimy znów ogolić brzuch. Zmartwiona się czuję.
Felisiu nie martw Dużej i nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zuza pisze:Kurtynka... nie doczytałam, dostaje hepatiale forte advanced?
Silverblue pisze::(. Felisiu, to żeś Ty najpiękniejszy to jedno, ale musisz też być zdrowy!!
Nul pisze:Silverblue pisze::(. Felisiu, to żeś Ty najpiękniejszy to jedno, ale musisz też być zdrowy!!
O to, to!
To ja piwiem tak: niech już będzie najbrzydszy, ale zdrowy!
Felisiu, nie czytaj tego o byciu pięknym inaczej…
Nul pisze:zuza pisze:Kurtynka... nie doczytałam, dostaje hepatiale forte advanced?
Hm, chyba jest na tym napisane hepatiale forte, ale może winnam spojrzeć dokładniej???
zuza pisze:Nul pisze:zuza pisze:Kurtynka... nie doczytałam, dostaje hepatiale forte advanced?
Hm, chyba jest na tym napisane hepatiale forte, ale może winnam spojrzeć dokładniej???
Moja vet mówiła że ten advanced o wiele lepszy, kiedy Szara brała. To już kilka lat temu było, może teraz są jeszcze lepsze preparaty.
jolabuk5 pisze:Nul pisze:Silverblue pisze::(. Felisiu, to żeś Ty najpiękniejszy to jedno, ale musisz też być zdrowy!!
O to, to!
To ja piwiem tak: niech już będzie najbrzydszy, ale zdrowy!
Felisiu, nie czytaj tego o byciu pięknym inaczej…
Dopiero teraz przeczytałam. Aniu, może ornipural? On podobno świetny na wątrobę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości