mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:i jak koteczki dzisiaj? bez problemów trawiennych?
Tak, dziękuję, dziś już w porządku, kotki jedzą normalnie, choć mniej, bo gorąco
To niech już nic im nie dolega i niech Cię nie martwią.
Oby tak było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:i jak koteczki dzisiaj? bez problemów trawiennych?
Tak, dziękuję, dziś już w porządku, kotki jedzą normalnie, choć mniej, bo gorąco
To niech już nic im nie dolega i niech Cię nie martwią.
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Aniu, specjalnie dla Ciebie:
Dziękuję Jolu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wstawiłaś to o 3ciej ranoa ja posłuchałam przy porannej kawce i drożdżówce
![]()
w najpiękniejszy moment dnia - cichy poranek, a Łateczka ładnie zjadla pół saszetki RC sensible i popila troszkę też.
Życzymy Tobie Jolu i Twoim Kotkom i Wszystkim Przyjaciołom Kocim i Ludzkim takiego spokoju i harmonii jak na tym nagraniudobrej niedzieli
jolabuk5 pisze:Na dobranoc![]()
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Na dobranoc![]()
Dziękuję Jolu![]()
![]()
![]()
A ten utwór to on nie nazywa się tak jak jest na nim napisane "Je crois entendre encore" [wierzę, że jeszcze usłyszę] ale Poławiacze pereł, czy tak?wysłuchałam go już w mniej romantycznej scenerii: rano w pracy, przy kawie co prawda, ale to nie to samo co niedzielna kawka w domu
![]()
Zdrowia dla Kotków, apetytów, ładnych qpek w kuwetkach![]()
Miau Ciociu Madrugada, były MIZIANKI![]()
![]()
wieczorem, duuuużo, koffffam dużą
Łacia
madrugada pisze:Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Na dobranoc![]()
Dziękuję Jolu![]()
![]()
![]()
A ten utwór to on nie nazywa się tak jak jest na nim napisane "Je crois entendre encore" wierzę, że jeszcze usłyszę ale Poławiacze pereł, czy tak?wysłuchałam go już w mniej romantycznej scenerii: rano w pracy, przy kawie co prawda, ale to nie to samo co niedzielna kawka w domu
![]()
Zdrowia dla Kotków, apetytów, ładnych qpek w kuwetkach![]()
Miau Ciociu Madrugada, były MIZIANKI![]()
![]()
wieczorem, duuuużo, koffffam dużą
Łacia
Łateczko, jak miło to słyszeć![]()
![]()
Miłego dnia wszystkim.
jolabuk5 pisze:Tak Aneczko, to aria Je crois entendre encore" z opery Bizeta Poławiacze pereł, znana też jako Romans Nadira. Aria zdobyła wielką popularność, na youtube jest kilka filmików z wersją instrumentalną, wybrałam malarstwo, ale taka tez jest piękna:
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Tak Aneczko, to aria Je crois entendre encore" z opery Bizeta Poławiacze pereł, znana też jako Romans Nadira. Aria zdobyła wielką popularność, na youtube jest kilka filmików z wersją instrumentalną, wybrałam malarstwo, ale taka tez jest piękna:
achaaa![]()
![]()
![]()
![]()
malarstwo piękne tak, przyznaję
Anna2016 pisze:Kochana Jola![]()
Dobrego popołudnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości