MAU pisze:Najmocniejsze![]()
za zdrowie Dżekusia
Dziękuję bardzo....za wszystko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MAU pisze:Najmocniejsze![]()
za zdrowie Dżekusia
Nul pisze:Oj
SabaS pisze:Dżekusiumir.ka
dacie radę, bo nie ma wyjścia. W takim momencie trzeba wyłączyć emocje i robić swoje, a po kroplówce głaskać, drapać po grzbiecie, dopieszczać.
![]()
Za wyniki piesia![]()
Nul pisze:Zupełnie się nie znam na urządzeniach do wlewów. Być może kiedyś będę musiała się zapoznać z czymś takim...
Kciuki
SabaS pisze:Oj mam nadzieję, że wyniki się bardzo nie popsuły
Jak Dżekusiowy apetyt?
mir.ka pisze:Wczoraj miałam awarię internetu i nic nie mogłam napisaćWyniki dostałam i nie jest za dobrze
Jestem bardzo zmartwiona, bo nie przypuszczałam ,ze po tak krótkiej (wg mnie) przerwie w podawaniu kroplówek, wyniki mogą się tak niedobre. Praktycznie wszystko wróciło do stanu z początku lipca
![]()
Aktualne wyniki:
mocznik 241
kreatynina 2,9
fosfor 9,6
Jedyna pozytywna wiadomość ,że ma trochę mniejszą anemię, ale żelazo dostaje dopiero tydzień. Jest bardzo chudziutki, cienka skóra i kościWaży 7,7 kg.
Pomimo kiepskich wyników i tak jest w lepszym stanie niz na początku choroby, bo jest w stanie iść na spacer, a nie tylko leżeć tak jak wtedy.
Zalecenia są takie, że nadal podaję mu to co dotychczas, bo właściwie to jest wszystko co można i wracamy na miesiąc do kroplówek 2 razy dziennieWet stwierdził ,ze wcześniej nie ma co go badać i stresować niepotrzebnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuza i 64 gości