Za zapytanie pani o lata
Ciężkie roboty lub w ręce kata,
Zresztą wprowadza się ważną rzecz -
Od lat 30 liczymy wstecz... (nie wiem, czy cytuję dosłownie, ale jakoś tak to szło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze::1luvu:
MIGOTYNKA pisze:Tak się zastanawiam jaki rozstrzał wiekowy użytkowników jest tu na forum kociarzy? Nie macie informacji o tym fakcie? Może jakaś ankieta była? No i czy mają dzieci np. MaryLux.
jolabuk5 pisze:Może moderatorzy wiedzą, ale użytkownicy raczej nie. Jednak można się spodziewać, że od całkiem młodych do wiekowych, pewnie z przewagą takich w średnim wieku
MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/4583484/Obudzcie-mnie-wiosna
Chikita pisze:MIGOTYNKA pisze:Tak się zastanawiam jaki rozstrzał wiekowy użytkowników jest tu na forum kociarzy? Nie macie informacji o tym fakcie? Może jakaś ankieta była? No i czy mają dzieci np. MaryLux.
90% ludzi uważa swojego zwierza za dziecko więc teoretycznie jakieś dziecko każdy ma. Admini z kolei też całej prawdy mogą nie znać, bo nie wszyscy podają prawdziwe dane. Po adresie IP niestety się nie da.
A wiek to mnie osobiście średnio interesuje jeśli osoba wydaje się być ciekawa. U większości ludzi jeśli znają wiek swojego rozmówcy zmienia się podejście do tej osoby.
Niezależnie ile lat ma MaryLux chciałabym pójść z nią na spacer po Wrocku![]()
Może kiedyś pójdę ?
MB&Ofelia pisze:Generalnie to przecież wszyscy na forum mają 18 lat![]()
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Generalnie to przecież wszyscy na forum mają 18 lat![]()
Ooo, nie wszyscy!!!
Ja mam 19. 18 to miałam trzy lata temu
MB&Ofelia pisze:ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Generalnie to przecież wszyscy na forum mają 18 lat![]()
Ooo, nie wszyscy!!!
No nie! Naprawdę nie wiesz, że każda kobieta ma zawsze 18-te urodziny?
Chikita pisze:ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Generalnie to przecież wszyscy na forum mają 18 lat![]()
Ooo, nie wszyscy!!!
To za młoda nie jesteś![]()
Jak to mówi moja chrześnica: babcia staruszka
jolabuk5 pisze:Była taka piosenka w przedwojennym filmie Pani minister tańczy:
Za zapytanie pani o lata
Ciężkie roboty lub w ręce kata,
Zresztą wprowadza się ważną rzecz -
Od lat 30 liczymy wstecz... (nie wiem, czy cytuję dosłownie, ale jakoś tak to szło)
MB&Ofelia pisze:Pewnie się uśmiejecie, ale ja, zapytana ile mam lat (np u lekarza), zawsze muszę policzyć
PS. Ewentualnie mówię z którego rocznika jestem i niech sobie liczą sami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, pibon i 29 gości