Cosia Czitka Balbi i dachowce.TEN DZIEŃ. Cud narodzin!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2018 20:49 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

Angelina tylko przytyć musi ale Czitka ją na turnusie tucznym załatwi
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Czw maja 31, 2018 20:50 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

enig pisze:Angelina tylko przytyć musi ale Czitka ją na turnusie tucznym załatwi

:ryk: :ryk: Nie mogę z Tobą! :ryk:
W sumie masz rację. Myślę, że się nada. Całkiem podobna, nie?:
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw maja 31, 2018 20:52 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Czw maja 31, 2018 20:51 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

O to się naśmiałam a teraz muszę zmykać robotę musze skończyć a niestety nie jest to hollywoodzka produkcja
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Czw maja 31, 2018 20:54 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

ana pisze:O matulu, wyobraziłam sobie Bachledę-Curuś rozczapirzonąna taczce z brzozą :lol:

:ryk: nie, bachlede na Pytonie :ryk: :ryk: :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw maja 31, 2018 22:16 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

Dzwonili z jakiejś firmy, nie wiem, nie znam, jakieś Holycośtam, że kupują jak leci, to z rozpędu zaproponowałam jeszcze to, ale już nie dzwonią, może jutro, to ja ćwiczę kilka słów, bo nie znam, dziwny język, umiem hał macz i jes :roll: Wystarczy? :roll:

A wieczorem przyszedł jeżyk :P
Obrazek
Jutro też upał, jeszcze gorszy :evil:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Czw maja 31, 2018 22:27 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

i znów się popłakałam ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk:

enig pisze:Oj też się rozmarzyłam za Bahama Beach to można harować

a czytałaś wątki Czitki - relacje na żywo z wirtualnych podróży ? poszukaj, albo moze Wojtek rzuci linkiem, bo on we wszystkich podróżach brał udział.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw maja 31, 2018 22:29 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

Dopiero przeczytałam posty do tyłu :ryk:
Enig, genialny plan! Chcesz o tym porozmawiać? 8) Śmiałam się i śmieję się dalej, obsada genialna, Angelina wykapana Mama :ryk: musimy jeszcze znaleźć kilku wybitnych aktorów, do obsadzenia Czitka, Cosia, Balbinka i gościnnie Brat!
Nawet dobrze, że jest druga część mojego filmu wyżej, teraz możemy cały plener ogarnąć. W zapasie pałac Romów po drugiej stronie ulicy, może się przydać 8)
Będzie hicior! I na Bahamy albo inne Seszele, lecimy hurtem!
Przepraszam, czy ktoś jeszcze na turnus tuczny? Druga połowa lipca wyłącznie, bo potem kręcimy! :ok: :dance2:
Edit: zaraz, to proste, Brata zagra Brad Pitt! :piwa:
Ostatnio edytowano Czw maja 31, 2018 22:36 przez czitka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czitka

Post » Czw maja 31, 2018 22:33 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

czitka pisze:Dopiero przeczytałam posty do tyłu :ryk:
Enig, genialny plan! Chcesz o tym porozmawiać? 8) Śmiałam się i śmieję się dalej, obsada genialna, Angelina wykapana Mama :ryk: musimy jeszcze znaleźć kilku wybitnych aktorów, do obsadzenia Czitka, Cosia, Balbinka i gościnnie Brat!
Nawet dobrze, że jest druga część mojego filmu wyżej, teraz możemy cały plener ogarnąć. W zapasie pałac Romów po drugiej stronie ulicy, może się przydać 8)
Przepraszam, czy ktoś jeszcze na turnus tuczny? Druga połowa lipca wyłącznie, bo potem kręcimy! :ok: :dance2:

A najśmieszniejsze jest Czitko, że ja to zdjęcie Angeliny takie ucięte znalazłam w sieci! Serio! Nic z nim nie robiłam! Po prostu było sobie - Angelina jako Mama :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw maja 31, 2018 22:38 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

KociaMama44 pisze:
czitka pisze:Dopiero przeczytałam posty do tyłu :ryk:

A najśmieszniejsze jest Czitko, że ja to zdjęcie Angeliny takie ucięte znalazłam w sieci! Serio! Nic z nim nie robiłam! Po prostu było sobie - Angelina jako Mama :D

Boska!!!!! :1luvu:
Obrazek

czitka

Post » Czw maja 31, 2018 22:44 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

Zaraz, zaraz. Cosia jest już obsadzona. Alicja Bachleda-Curuś była na tej taczce rozcapirzona, nie?
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw maja 31, 2018 22:48 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

Ależ skąd, obsadzona jest Mama. Na Cosię trwa casting! A przepraszam, Alicja na taczce, tak, nie ogarniam, ciągle jakieś telefony dzwonią, ale nie odbieram :roll:
Obrazek

czitka

Post » Czw maja 31, 2018 22:59 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

Zabijcie - mnie Pasiek przypomina serialowego Boczka z Kiepskich (Dariusz Gnatowski). Ja poprostu WIDZĘ, jak on robi balerony :ryk: :ryk: :ryk:
Moze jakiś polski akcent w tej holyłódzkiej produkcji ?

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw maja 31, 2018 23:07 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

izka53 pisze:Zabijcie - mnie Pasiek przypomina serialowego Boczka z Kiepskich (Dariusz Gnatowski). Ja poprostu WIDZĘ, jak on robi balerony :ryk: :ryk: :ryk:
Moze jakiś polski akcent w tej holyłódzkiej produkcji ?

Fakt - podobni jak dwie krople wody!
Obrazek
Obrazek
:ryk:

Dobranoc!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw maja 31, 2018 23:10 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Baleron 2 i 3 . F

Trzeba sprawdzić podobieństwo. Ale mi się przypomniało, że kiedyś uderzyło mnie podobieństwo Paśka do Roberta Makłowicza, nawet fotkę wstawiłam, ale inną. Z twarzy są identyczni :P
Obrazek
Pisałyśmy równocześnie :P
Pomyślimy o tym jutro!
Ja muszę się jeszcze pouczyć.
Gutnajt! :P
Obrazek

czitka

[poprzednia][następna]