Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
enig pisze:Angelina tylko przytyć musi ale Czitka ją na turnusie tucznym załatwi
ana pisze:O matulu, wyobraziłam sobie Bachledę-Curuś rozczapirzonąna taczce z brzozą
enig pisze:Oj też się rozmarzyłam za Bahama Beach to można harować
czitka pisze:Dopiero przeczytałam posty do tyłu![]()
Enig, genialny plan! Chcesz o tym porozmawiać?Śmiałam się i śmieję się dalej, obsada genialna, Angelina wykapana Mama
musimy jeszcze znaleźć kilku wybitnych aktorów, do obsadzenia Czitka, Cosia, Balbinka i gościnnie Brat!
Nawet dobrze, że jest druga część mojego filmu wyżej, teraz możemy cały plener ogarnąć. W zapasie pałac Romów po drugiej stronie ulicy, może się przydać![]()
Będzie hicior! I na Bahamy albo inne Seszele, lecimy hurtem!
Przepraszam, czy ktoś jeszcze na turnus tuczny? Druga połowa lipca wyłącznie, bo potem kręcimy!![]()
KociaMama44 pisze:czitka pisze:Dopiero przeczytałam posty do tyłu![]()
Enig, genialny plan! Chcesz o tym porozmawiać?Śmiałam się i śmieję się dalej, obsada genialna, Angelina wykapana Mama
musimy jeszcze znaleźć kilku wybitnych aktorów, do obsadzenia Czitka, Cosia, Balbinka i gościnnie Brat!
Nawet dobrze, że jest druga część mojego filmu wyżej, teraz możemy cały plener ogarnąć. W zapasie pałac Romów po drugiej stronie ulicy, może się przydać![]()
Będzie hicior! I na Bahamy albo inne Seszele, lecimy hurtem!
Przepraszam, czy ktoś jeszcze na turnus tuczny? Druga połowa lipca wyłącznie, bo potem kręcimy!![]()
A najśmieszniejsze jest Czitko, że ja to zdjęcie Angeliny takie ucięte znalazłam w sieci! Serio! Nic z nim nie robiłam! Po prostu było sobie - Angelina jako Mama
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, Silverblue i 37 gości