Moderator: Estraven
Jak ja idę z wymiotami kota (w sensie z całym kotem bez wymiotówZiemosław pisze:Byliśmy ze Skubim u weta bo wymiotował po spacerze. Dostał 2 zastrzyki i kroplówkę, nic mu już nie dolega a my jesteśmy chudsi o 200 zł
klaudiafj pisze:Jak ja idę z wymiotami kota (w sensie z całym kotem bez wymiotówZiemosław pisze:Byliśmy ze Skubim u weta bo wymiotował po spacerze. Dostał 2 zastrzyki i kroplówkę, nic mu już nie dolega a my jesteśmy chudsi o 200 zł) to też zawsze są dwa zastrzyki
![]()
Fajne myszki - można je popsikać walerianą lub kocimiętką
Moli25 pisze:Jak Scooby dziś?
Ziemosław pisze:Byliśmy ze Skubim u weta bo wymiotował po spacerze. Dostał 2 zastrzyki i kroplówkę, nic mu już nie dolega a my jesteśmy chudsi o 200 zł
isabell36 pisze:Ziemosław pisze:Byliśmy ze Skubim u weta bo wymiotował po spacerze. Dostał 2 zastrzyki i kroplówkę, nic mu już nie dolega a my jesteśmy chudsi o 200 zł
strasznie Cię odchudziłsumienia nie mają
Ziemosław pisze:U nas poszło nowe zamówienie z zooplusa, tym razem na puszki dla psa i żwirek dla kotów.
Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:U nas poszło nowe zamówienie z zooplusa, tym razem na puszki dla psa i żwirek dla kotów.
Ja zamówiłam im jedzonko na ponad 350 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: pauprenses i 22 gości