Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Moje tak się tula do mnie ale nie do siebie.
Thorkatt pisze:anulka111 pisze:Moje tak się tula do mnie ale nie do siebie.
Moje też, ale nocą. Dzisiaj mąż mnie ratował o 4 w nocy, bo Gusia przyszła mnie zeżreć od czubka głowy. Zaczyna mi włosy lizać ( dlatego tak często nie farbuję), a potem pazurkiem dziubie w glowę, gdy nie wstaję. Mąż wstał i dał Gusi jeść, bo ona ma cukrzycę i tym nas terroryzuje. A z nią korzysta reszta.
MaryLux pisze:Thorkatt pisze:anulka111 pisze:Moje tak się tula do mnie ale nie do siebie.
Moje też, ale nocą. Dzisiaj mąż mnie ratował o 4 w nocy, bo Gusia przyszła mnie zeżreć od czubka głowy. Zaczyna mi włosy lizać ( dlatego tak często nie farbuję), a potem pazurkiem dziubie w glowę, gdy nie wstaję. Mąż wstał i dał Gusi jeść, bo ona ma cukrzycę i tym nas terroryzuje. A z nią korzysta reszta.
![]()
![]()
Dzisiaj mąż mnie ratował o 4 w nocy, bo Gusia przyszła mnie zeżreć od czubka głowy. Zaczyna mi włosy lizać ( dlatego tak często nie farbuję), a potem pazurkiem dziubie w glowę, gdy nie wstaję. Mąż wstał i dał Gusi jeść, bo ona ma cukrzycę i tym nas terroryzuje. A z nią korzysta reszta.
MB&Ofelia pisze:Kluseczka i Kubuś są dobrze wychowani. Moje pannice czasami zajmują całe łóżko i jak chcę się położyć, to tylko podnoszą aspane łepetynki i patrzą wzrokiem: "no kładź się, jak my się zmieściłyśmy to i ty się zmieścisz"A Ofelia potrafi mnie zepchnąć w nocy z poduszki.
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Kluseczka i Kubuś są dobrze wychowani. Moje pannice czasami zajmują całe łóżko i jak chcę się położyć, to tylko podnoszą aspane łepetynki i patrzą wzrokiem: "no kładź się, jak my się zmieściłyśmy to i ty się zmieścisz"A Ofelia potrafi mnie zepchnąć w nocy z poduszki.
Ciocia, my się urodziliśmy w śmietniku, to wiadomo, że jesteśmy śmietnikowi i trudno było zadbać o nasze wychowanie, bo zdobycie jedzenia na "wolności" jest najważniejsze.
Ale się staramy ze wszystkich miausił.
Kubuś i Klusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 39 gości