Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 19, 2017 19:47 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

idę podać małym pierwszą kolację i mysleć nad imieniem
chyba, ze ktoś ma jakiś pomysł na imię dla czarnego kocurka
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 19, 2017 19:53 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

ale śliczne maluszki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon cze 19, 2017 20:33 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

mir.ka pisze:Wczorajszy mały kryzys opanowany :D Wiki rano ładnie wypiła mleczko z buteleczki, to było juz drugie karmienie dzisiaj. W nocy słyszałam kilka razy jak popłakiwała za mamusią, ale krótko, to jest takie charakterystyczne miaukolenie, nawoływanie mamusi, której nie ma :placz: Pozostała dwójka na brak apetytu nie narzeka i dobrze, niech jedzą i rosną. Po jedzeniu kuwetka, trochę zapasów, przepychanek i spać...do następnego karmienia. Małą Wiki rodzeństwo zachęcało teraz do wspólnej zabawy, ale jeszcze nie za bardzo chciała się przyłączyć, tylko obserwowała z boku, co tamte robią. Musi jeszcze nabrać sił, choć teraz nie poszła od razu do budki spać tylko siedziała z boku, na ciepłym słoniku.

Popłakałam się :placz: :placz: :placz: :placz: biedne kocie dzieci :cry:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon cze 19, 2017 21:18 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Cześć Miruś :1luvu: :1luvu:
czyli znowu masz żłobek w domku :mrgreen:
och Ty nasza Kocia Mamo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto cze 20, 2017 5:37 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Głaski dla całej gromadki, ze szczególnym uwzględnieniem maluszków :) :201461 Uwielbiam pingwinki <3

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Wto cze 20, 2017 7:56 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

isabell36 pisze:ale śliczne maluszki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto cze 20, 2017 8:00 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:Wczorajszy mały kryzys opanowany :D Wiki rano ładnie wypiła mleczko z buteleczki, to było juz drugie karmienie dzisiaj. W nocy słyszałam kilka razy jak popłakiwała za mamusią, ale krótko, to jest takie charakterystyczne miaukolenie, nawoływanie mamusi, której nie ma :placz: Pozostała dwójka na brak apetytu nie narzeka i dobrze, niech jedzą i rosną. Po jedzeniu kuwetka, trochę zapasów, przepychanek i spać...do następnego karmienia. Małą Wiki rodzeństwo zachęcało teraz do wspólnej zabawy, ale jeszcze nie za bardzo chciała się przyłączyć, tylko obserwowała z boku, co tamte robią. Musi jeszcze nabrać sił, choć teraz nie poszła od razu do budki spać tylko siedziała z boku, na ciepłym słoniku.

a ja dzisiaj się popłakałam jak leżałam z malutką zawiniętą w futerko a ona w pewnym momencie zaczęła tak jakby ssać pyszczkiem a później zaczęła "płakać" :placz: :placz: :placz: :placz:
biedna mała sierotka tak tęskni za mamusią :(
Obrazek

mir.ka

Post » Wto cze 20, 2017 8:07 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

agusialublin pisze:Cześć Miruś :1luvu: :1luvu:
czyli znowu masz żłobek w domku :mrgreen:
och Ty nasza Kocia Mamo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

w tym roku to trochę później niz w poprzednich latach, ale od razu trzy :wink:

chłopaki nie są nawet kłopotliwe, bo wstawiam miseczkę i same jedzą, choc jeszcze młodziutkie to sobie radzą, zeby jeszcze siostra poszła szybko w ich ślady :)
Obrazek

mir.ka

Post » Wto cze 20, 2017 8:19 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Z małymi to ciągła huśtawka :(
Wczoraj mała dość dobrze się czuła rano, a pod wieczór już gorzej, dzisiaj też nie szczególnie, choć noc przespała bez płaczu. Po śniadanku trochę leżała ze mną zawinięta w futerko i spała, teraz jest z braciszkami, dobrze, ze ma sie do kogo przytulić.
Obrazek

mir.ka

Post » Wto cze 20, 2017 8:35 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Wiem że maluchy tęsknia za kocia mamą i wiem że Ty jesteś ta wspaniałą mamą choć bez futerka :mrgreen: trzymam kciuki za maluszki i ich rozwój :ok: :201494

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto cze 20, 2017 9:52 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Masz kolorowy zawrót głowy z tymi maluchami. Ale fajnie, że są razem. Ja ubolewam, że Marlonek u nas jest sam (bo nasi rezydenci nie chcą się z nim bawić). Bardzo by mu się przydał kompan do zabawy. Choć może to i dobrze, że nasi omijają go z daleka, bo mały niestety jest grzybol :( no ale walczymy z paskudztwem.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Wto cze 20, 2017 11:07 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:

a ja dzisiaj się popłakałam jak leżałam z malutką zawiniętą w futerko a ona w pewnym momencie zaczęła tak jakby ssać pyszczkiem a później zaczęła "płakać" :placz: :placz: :placz: :placz:
biedna mała sierotka tak tęskni za mamusią :(

:placz: :placz: :placz: :placz:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto cze 20, 2017 11:23 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Kciuki za maluchy, a już szczególnie za Wikusię :ok:
ObrazekObrazek
Pozdrawiam i zapraszam do naszego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p11640562 :201461

Zefir

Od: Nie paź 30, 2016 22:17

Post » Wto cze 20, 2017 14:33 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

A może Pankracy choć Franio też ok.
Biedne sierotki :placz: też się popłakałam ze wzruszenia.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto cze 20, 2017 16:49 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

FElunia pisze:Głaski dla całej gromadki, ze szczególnym uwzględnieniem maluszków :) :201461 Uwielbiam pingwinki <3

nawet umorusane jedzeniem? :wink:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]