Moderator: Estraven

mir.ka pisze:Wczorajszy mały kryzys opanowanyWiki rano ładnie wypiła mleczko z buteleczki, to było juz drugie karmienie dzisiaj. W nocy słyszałam kilka razy jak popłakiwała za mamusią, ale krótko, to jest takie charakterystyczne miaukolenie, nawoływanie mamusi, której nie ma
Pozostała dwójka na brak apetytu nie narzeka i dobrze, niech jedzą i rosną. Po jedzeniu kuwetka, trochę zapasów, przepychanek i spać...do następnego karmienia. Małą Wiki rodzeństwo zachęcało teraz do wspólnej zabawy, ale jeszcze nie za bardzo chciała się przyłączyć, tylko obserwowała z boku, co tamte robią. Musi jeszcze nabrać sił, choć teraz nie poszła od razu do budki spać tylko siedziała z boku, na ciepłym słoniku.
biedne kocie dzieci
Uwielbiam pingwinki 
isabell36 pisze:ale śliczne maluszki![]()
![]()

klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Wczorajszy mały kryzys opanowanyWiki rano ładnie wypiła mleczko z buteleczki, to było juz drugie karmienie dzisiaj. W nocy słyszałam kilka razy jak popłakiwała za mamusią, ale krótko, to jest takie charakterystyczne miaukolenie, nawoływanie mamusi, której nie ma
Pozostała dwójka na brak apetytu nie narzeka i dobrze, niech jedzą i rosną. Po jedzeniu kuwetka, trochę zapasów, przepychanek i spać...do następnego karmienia. Małą Wiki rodzeństwo zachęcało teraz do wspólnej zabawy, ale jeszcze nie za bardzo chciała się przyłączyć, tylko obserwowała z boku, co tamte robią. Musi jeszcze nabrać sił, choć teraz nie poszła od razu do budki spać tylko siedziała z boku, na ciepłym słoniku.
Popłakałam się![]()
![]()
![]()
biedne kocie dzieci

agusialublin pisze:Cześć Miruś![]()
![]()
czyli znowu masz żłobek w domku![]()
och Ty nasza Kocia Mamo![]()
![]()

mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Wczorajszy mały kryzys opanowanyWiki rano ładnie wypiła mleczko z buteleczki, to było juz drugie karmienie dzisiaj. W nocy słyszałam kilka razy jak popłakiwała za mamusią, ale krótko, to jest takie charakterystyczne miaukolenie, nawoływanie mamusi, której nie ma
Popłakałam się![]()
![]()
![]()
biedne kocie dzieci
a ja dzisiaj się popłakałam jak leżałam z malutką zawiniętą w futerko a ona w pewnym momencie zaczęła tak jakby ssać pyszczkiem a później zaczęła "płakać"![]()
![]()
![]()
![]()
biedna mała sierotka tak tęskni za mamusią

też się popłakałam ze wzruszenia.FElunia pisze:Głaski dla całej gromadki, ze szczególnym uwzględnieniem maluszków![]()
Uwielbiam pingwinki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 15 gości