Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewcia dzisiaj widziałam w TV jak leczyli kotkę po operacji łapki Twoimi przyjaciółeczkami
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewcia dzisiaj widziałam w TV jak leczyli kotkę po operacji łapki Twoimi przyjaciółeczkami
Moja pani terapeutka też ma kota takiego wielkością jak Tofik ale w kolorach Rudzi. Ostatnio zachorował jej na zapalenie płuc i też wyleczyła go pijawkami.
MB&Ofelia pisze:Zuzieńka i Poleńka. Wszystkiego najkocieńszego z okazyji Dnia Kota i samych mniamuśności tego wam życzę ja Książniczka Ofelja i Mała Ciorna też.
A Duża dołącza do życzeń
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewcia dzisiaj widziałam w TV jak leczyli kotkę po operacji łapki Twoimi przyjaciółeczkami
Moja pani terapeutka też ma kota takiego wielkością jak Tofik ale w kolorach Rudzi. Ostatnio zachorował jej na zapalenie płuc i też wyleczyła go pijawkami.
to takie choroby też leczą?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewcia dzisiaj widziałam w TV jak leczyli kotkę po operacji łapki Twoimi przyjaciółeczkami
to takie choroby też leczą?
Tak i kocurek ma się bardzo dobrze i jest zdrowy jak rybka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 39 gości