Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 20, 2017 10:42 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Aia pisze:Nie mam dziś weny. Do wszystkiego. Jest za zimno by żyć.
Żeby chociaż ten śnieg był, to było by wytłumaczenie dlaczego musi być mróz. A tak to pogoda nie ma powodu, dla którego trzeba męczyć tak ludzi!

Dziś jest jeszcze gorzej :x W centrum PL mikro śnieg, ślisko, korki. Coś niby pada, ale zdecydować się nie może.
To dopiero początek zimy, a już jej nie lubię :201490
Wytarmoś proszę Krowa ode mnie :201461
"Prawdziwa moralna próba ludzkości, najbardziej podstawowa [...] polega na jego stosunku do tych, którzy są wydani na jego łaskę i niełaskę: do zwierząt."
Milan Kundera, Nieznośna lekkość bytu

Feliska97

Od: Pon lis 17, 2014 20:55

Post » Śro gru 20, 2017 10:47 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Jaki śnieg?!

Nienawidzę śniegu....

U nas mroźnie, ale jakoś tak pluchowato jednocześnie.

Mogłoby juz lato być!
ser_Kociątko

Post » Śro gru 20, 2017 15:28 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Też bym wolała już ciepłą wiosenkę... ale jak musi być zimno, to niech przynajmniej będzie ładniej... Gapię się przez 8 godzin na rozkopany ogródek, mogło by to przykryć śniegiem, bo kolca w mózgu zaraz dostanę Obrazek Dobrze by na głowę zrobiło wyjechać za granicę i mieć te 2 tygodnie pewnej, ciepłej, słonecznej pogody... Ja ani razu w tym roku nie doświadczyłam, bo nie trafiłam z wolnym i lało :roll: Nie wygrzałam się, nie podładowałam baterii

Jak się z Krowem spotkam, to Go wytarmoszę :wink:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro gru 20, 2017 20:36 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

ser_Kociątko pisze:Jaki śnieg?!

Nienawidzę śniegu....

Taki biały, mało puchaty, dość szybko topniejący :| Na święta ma go zastąpić deszcz :x Jak już ma padać, to powinno to być słońce... na nasze piękne skronie, najlepiej na plaży :mrgreen:

Aia, co zrobiłaś z Krowem :?: :!: Albo pokażesz całego i zdrowego Dziadka albo dzwonię do TOZ :twisted:
"Prawdziwa moralna próba ludzkości, najbardziej podstawowa [...] polega na jego stosunku do tych, którzy są wydani na jego łaskę i niełaskę: do zwierząt."
Milan Kundera, Nieznośna lekkość bytu

Feliska97

Od: Pon lis 17, 2014 20:55

Post » Śro gru 20, 2017 21:10 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Na poludniu nie ma sniegu...

Za to ludzi powalilo... podobno cale Kato stoją bo w Galerii Katowickiej braklo miejsc... no tych ludzi popierdzielilo...

Asia... ja jak przyjade to musze skontrolowac stan krowisza bo tu sie cuda dzieja :D
Bede go ogladac z kazdej mozliwej strony!! <3 <3 <3
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro gru 20, 2017 21:37 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

KRowu chciał dopuścić się przestępstwa. Przywiozłam wiejską wędlinę na Święta. Zakupy położyłam na blacie kuchennym. A ten zawszony zbrodniarz, jak nie wywęszył, jak nie zbystrzał, rach-ciach, po kanapie, na ten blat. POLOWAĆ. Jak nie huknę, jak nie ryknę, że łeb przy dupie urwę, niech się nie waży. Tak z dumą złodziejską nadszarpniętą, stary dziad chciał, popełnić samobójstwo! Zhańbiony w przepaść mi skacze :strach: na złamanie karku, na ten łeb (pusty) na szyję, prosto na ryło! To ja szpagat i tłuste cielsko w locie łapie zanim rozpłaszczy się na posadzce i trzeba będzie zmywać zezwłok.
Akcja 5 sekund, 10 lat więcej na karku :roll: Co za zwierze...

Aia

Post » Śro gru 20, 2017 21:51 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Padlam czytajac ten zlodziejski wybryk :ryk:
Najwazniesze ze Krow przezyl :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro gru 20, 2017 21:56 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Jestes bohaterem w swoim domu :D

:ryk: :ryk: :ryk:

No wiesz co, swiatecznie mogłabyś plasterek poświęcić :)

PixieDixie

Post » Śro gru 20, 2017 21:59 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Aia pisze:KRowu chciał dopuścić się przestępstwa. Przywiozłam wiejską wędlinę na Święta. Zakupy położyłam na blacie kuchennym. A ten zawszony zbrodniarz, jak nie wywęszył, jak nie zbystrzał, rach-ciach, po kanapie, na ten blat. POLOWAĆ. Jak nie huknę, jak nie ryknę, że łeb przy dupie urwę, niech się nie waży. Tak z dumą złodziejską nadszarpniętą, stary dziad chciał, popełnić samobójstwo! Zhańbiony w przepaść mi skacze :strach: na złamanie karku, na ten łeb (pusty) na szyję, prosto na ryło! To ja szpagat i tłuste cielsko w locie łapie zanim rozpłaszczy się na posadzce i trzeba będzie zmywać zezwłok.
Akcja 5 sekund, 10 lat więcej na karku :roll: Co za zwierze...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kroweczku ty masz przechlapane tak jak i ja :mrgreen: też nic nie pozwala zwędzić.
Hugo

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 20, 2017 22:00 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Jak miałabym drugi raz wybierać, to ratuję szynkę. Jest mniej tłuszczem poprzerastana :mrgreen:

Gosiu, w punkt :ryk: :ryk:

Aia

Post » Pt gru 22, 2017 21:23 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
jaśniejących pierwszą gwiazdką.
Niech z nut świątecznych zapachów
powstanie najpiękniejsza kolęda
i czarem swej melodii spełni Twe marzenia.
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 22, 2017 23:46 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Obrazek

PixieDixie

Post » Sob gru 23, 2017 14:32 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Dziękujemy za życzenia :)
I pozwolicie, iż tu na własnym wątku, złożymy Wszystkim, coby nikogo nie pominąć, świąteczne przykazanie - zwolnijcie :mrgreen:
Życzymy chwili refleksji nad tym co ważne, że nie koniecznie liczy się wysprzątany dom i zaglądanie komuś w okna czy są czyste, obżarstwo i wyścig kto ugotuje smaczniej/więcej, stanie godzinami w kuchni i dziki pęd po sklepach i miliony monet wydane na prezenty.
Ja mam nadzieję, że każdy z Was dostanie lub zrobi dla siebie ogrom przyjemności, a także takową podaruje wszystkim wokoło, nie tylko najbliższym.
Zasiądźcie wygodnie na kanapach, wśród kochanych Wam osób/zwierząt, wsłuchajcie się w otoczenie i rozkoszujcie się chwilą
.

Take it easy Obrazek :wink:
Życzy Wam tego Krowa Kociej i ja, Aia.

Aia

Post » Sob gru 23, 2017 21:16 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Obrazek
ObrazekObrazek
Pozdrawiam i zapraszam do naszego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p11640562 :201461

Zefir

Od: Nie paź 30, 2016 22:17

Post » Nie gru 24, 2017 11:04 Re: Krowa na wypasie - siedemnasty rok z życia kota

Aia, wszystkiego co najlepsze na Święta. By były takie, jakie chcesz. No i oczywiście smaczne, ciepłe i uśmiechnięte.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

[poprzednia][następna]