Moli25 pisze::201461
Jutro odpoczywanie?
Nie - praca.
Odpoczynek w środę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Hej hej Ewcia co u was?
Moli25 pisze:Wlasnie ja miałam sie Ewy zapytać czy mnie czasem w tych snach nie widziała![]()
Sny sa prorocze. A moj maż to ma takie sny co rusz, doslownie.
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Wlasnie ja miałam sie Ewy zapytać czy mnie czasem w tych snach nie widziała![]()
A nie macie czasami tak że coś wam się śni ale po przebudzeniu tego nie pamiętacie. Później bierzecie udział w jakimś wydarzeniu i macie wrażenie że to już miało miejsce , to przeżyliście , to mówiliście , to robiliście choć wszyscy twierdzą że nie nigdy w życiu. Okazuje się że w danej scenie już uczestniczyliście ale we własnym śnie a nie w realu w czasie bieżącym.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Wlasnie ja miałam sie Ewy zapytać czy mnie czasem w tych snach nie widziała![]()
A nie macie czasami tak że coś wam się śni ale po przebudzeniu tego nie pamiętacie. Później bierzecie udział w jakimś wydarzeniu i macie wrażenie że to już miało miejsce , to przeżyliście , to mówiliście , to robiliście choć wszyscy twierdzą że nie nigdy w życiu. Okazuje się że w danej scenie już uczestniczyliście ale we własnym śnie a nie w realu w czasie bieżącym.
Mam tak dokładnie!
Kilkukrotnie miałam wrażenie ze juz cos przeżyłam, owszem przezylam ale w śnie
MB&Ofelia pisze:Ewciu! A nie możesz wyśnić numerów w totolotka???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości