Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 16, 2016 2:02 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Wszyscy spia....
dobranoc ;)

Trzymaj sie Gosiu

Ps. wiesz ze masz tak samo na imie jak moja siostrzenica :D?:D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob sty 16, 2016 8:43 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Thomaxek wygląda tak, że chciałoby się go cały czas tulić iwypuszczać z ramion tylkona jedzenie iwydalanie. Słodziak. Uwielbiam takie puchate koty.
Strata zawsze boli. I to dotkliwie. Ja też nie wierzę, że ktoś taki, po przejściu przez śmierć poprostu znika. Taka wizja, to czysta rozpacz. Jest nie do przyjęcia. Aż tak bardzo się nie różnimy. Nie ma powodu, żeby zwierzęta były pozbawione duszy. Kiedyś się spotkamy. Trzymaj się Gosiu.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Sob sty 16, 2016 10:23 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Witam!
Od środy biegam jak opętana, rano praca po pracy rehabilitacja a jak wracam do naturalnie zaglądam do wszystkich i podczytuje ale czasami nie mam siły odpisać. Ale zawsze Wiem co u Was słychać. Koteczki zdrowe i stęsknione, jak wracam do biegną się witać i miauki odchodzą. :ryk: :ryk:

kotki przyzwyczaiły się do Twojej obecnosci w domu to teraz tęsknią jak je zostawiasz :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sty 16, 2016 12:09 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiu przytulam :201461 :201461 :201461 :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasze ukochane futerka czekają na nas na pewno - inaczej wszystko byłoby bez sensu... Kochana oglądałam ostatnio historię o nawiedzonym domu - był stary i miał kilka duchów. Między innymi był tam duch kota. Ludzie, którzy kupili ten dom myśleli, że to prawdziwy kot. Jest mnóstwo takich historii - one są dowodem, że jest życie po życiu i że i my i zwierzęta tam się dostaniemy (o ile ktoś nie postanowi sam lub nie sam zostać na ziemi), ale nasze kotki i inne zwierzątka tam czekają na nas i są spokojne, bo patrzą na to już z perspektywy tego nowego życia. Tam ktoś się nimi zaopiekował, moim Maciusiem moja babcia i Sunią i Dewikiem i świnkami i żółwiami i chomikami. A u Ciebie kto zajmuje się Thomaskiem i Miką? Może też Twoja babcia? Ja mam taką pewność tego, że jest życie po życiu i że jeszcze się spotkamy, że dzięki temu mogę żyć. Gdyby mi ktoś udowodnił, że niczego już nie ma to było by to dla mnie jak pęknięcie kuli ziemskiej na pół.
A może kup sobie tą książkę:
Obrazek
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sty 16, 2016 14:37 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Dziekuje za cieple slowa, wasza obecnosc na moim watku duzo dla mnie znaczy. Dzieki
Wam moge sie wygadac, jojczyc i plakac i mnie zrozumiecie i pocieszycie.
Nawet moi najblizsi mysla ze juz zupelnie zglupialam, plakac po kocie dwa lata... :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob sty 16, 2016 14:53 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Moi najbliżsi to samo :( prócz m.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sty 16, 2016 17:11 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Jeżeli w niebie nie ma zwierząt to nie chce takiego nieba

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Sob sty 16, 2016 17:17 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Cześć Gosiu,
Jak się dziś czujesz ? :)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sty 16, 2016 18:34 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Czuję się dobrze i dziękuję Wam za duchowe wsparcie :1luvu:
Ja też Basiu mam nadzieję że w niebie będą moje zwierzaki :P
Klaudia już mam tę książkę kiedyś dostałam po choinkę od siostrzenicy i przeczytałam ją jednym tchem. Wszystkie historie kotów są rozczulające i czasami niesamowite, płakałam i śmiałam się czytając.

Gosiagosia

Post » Sob sty 16, 2016 19:50 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Po to jesteśmy , żeby wysłuchac . :ok:
Niebo bez zwierzat ? W takim razie idę do piekłą . Tam przynajmniej sa imprezy :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sty 16, 2016 19:52 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

barbarados pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Po to jesteśmy , żeby wysłuchac . :ok:
Niebo bez zwierzat ? W takim razie idę do piekłą . Tam przynajmniej sa imprezy :twisted:

Masz rację i jeszcze zawsze jest ciepło, ba nawet gorąco :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Sob sty 16, 2016 20:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

barbarados pisze::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob sty 16, 2016 20:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

O tak ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sty 16, 2016 20:38 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ja tam do piekła nie idę absolutnie. Nigdy w życiu. Pozagrobowym. Muszę zasłużyc na niebo, bo tam czeka na mnie mój Maurycy. Kot doskonały. Też za nim tęsknię. To ogromne szczęście, że byliśmy sobie pisani.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

[poprzednia][następna]