Mi miau a wlasciwie dziewczyny z miau bardzo pomogly sie pozbierac po odejsciu Dixiego.
I tez sie uzaleznilam
A ja z moim mezem no coz... typ urody mi pasowal ale po slubie wylazl z niego trol
Moderator: Estraven
PixieDixie pisze:Miau wciaga i to baaardzo
Mi miau a wlasciwie dziewczyny z miau bardzo pomogly sie pozbierac po odejsciu Dixiego.
I tez sie uzaleznilam
A ja z moim mezem no coz... typ urody mi pasowal ale po slubie wylazl z niego trol![]()
Ale i tak go kocham
Gosiagosia pisze:PixieDixie pisze:Miau wciaga i to baaardzo
I tez sie uzaleznilam
A ja z moim mezem no coz... typ urody mi pasowal ale po slubie wylazl z niego trol![]()
Ale i tak go kocham
Po ślubie to zawsze coś wyjdzie ale cóż musimy ich kochać bo oni nas kochają też z naszymi wadami

PixieDixie pisze:Miau wciaga i to baaardzo
I tez sie uzaleznilam
duzo ludzi mi tu pomogło z MoliKatS pisze:A my bez slubu i może dlatego póki co trola nie majeszcze się ciągle stara
![]()
![]()

PixieDixie pisze:Hahah mialam czarnego kota ? Mialam ! Bylam pelnoprawna czarownica:D
Jeszcze kiedys bede miec czarnego diobla znowuKocham czarne koty...

PixieDixie pisze:No dokladnieMoj maz po slubie dopiero sie zorinetowal ze jestem klasyczną zołzą
(ja tak o sobie mowie):D
Moj tesc to czasami widze ze nie ma do mnie sily jak usiluje mi przedstawic swoje "Racje" bo on przeciez wie lepiej a ja staje okoniem i sie nie daje![]()
Flustracja w oczach nie do opisania![]()
A moj maz ma to na codzien hahaha![]()
Ale Ale Ale M. Opiekuje sie naszymi kotami jak "tatusiek" wiec nozdaje egzamin hihih

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości