MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mamy na razie komputra bo gupia Duża go spsuła. Będę cię tepelatycznie lizać po łepku.
Książniczka Ofelja
Ofelia, przyznaj się bez bicia: pewnie to Ty obsiusiałaś komputer, bo Ci się z kapciami pomylił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mamy na razie komputra bo gupia Duża go spsuła. Będę cię tepelatycznie lizać po łepku.
Książniczka Ofelja
Ofelia, przyznaj się bez bicia: pewnie to Ty obsiusiałaś komputer, bo Ci się z kapciami pomylił
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mamy na razie komputra bo gupia Duża go spsuła. Będę cię tepelatycznie lizać po łepku.
Książniczka Ofelja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kussad pisze:Inusiu czy zauważyłaś, że Nasze Duże są na tym forum już 9 lat![]()
Choco&Nero
mir.ka pisze:nawet już minęło kilka dni temu
Ewa L. pisze:Hej Inusiu !![]()
Jak się masz ?
barbarados pisze:Cześć Kochane![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Hejka siostra!
Co porabiasz, ja się wyleguję i terroryzuję dużą. Terroryzuję o głaski.
Duża przyszła z pracy i zamiast mnie głaskać to mierzyła sobie ciśnienie, bo podobno od miesiąca jej ciśnienie sięga ...podłogi i dlatego chodzi pijana i może spać na stojącą.
A ja jej mówię, niech podniesie to ciśnienie i nie marudzi![]()
Haker
A ja terroryzuję o noszenie na łapkach.
Moja @ mówi, że jej ciśnienie sięga sufitu. To niech się one we dwie podzielą na pół i przestaną marudzić.
Inka
MaryLux pisze:mir.ka pisze:nawet już minęło kilka dni temu
A ja - gapa - nijak tego nie uczciłam. No nic, za tydzień świętujemy 9 rocznicę wspólnego mieszkania z Inką
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Hejka siostra!
Co porabiasz, ja się wyleguję i terroryzuję dużą. Terroryzuję o głaski.
Duża przyszła z pracy i zamiast mnie głaskać to mierzyła sobie ciśnienie, bo podobno od miesiąca jej ciśnienie sięga ...podłogi i dlatego chodzi pijana i może spać na stojącą.
A ja jej mówię, niech podniesie to ciśnienie i nie marudzi![]()
Haker
A ja terroryzuję o noszenie na łapkach.
Moja @ mówi, że jej ciśnienie sięga sufitu. To niech się one we dwie podzielą na pół i przestaną marudzić.
Inka
Inuś, świetna myśl, zabierz połowę ciśnienia Twojej Dużej i prześlij kotolotem do nas.
Haker
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:nawet już minęło kilka dni temu
A ja - gapa - nijak tego nie uczciłam. No nic, za tydzień świętujemy 9 rocznicę wspólnego mieszkania z Inką
Mnie w tym roku stuknęła 10 lecie i je przespałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 40 gości