Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 09, 2015 17:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Właśnie przeczytałam u Gosi :) To poczytaj o kwiatach białego bzu i spróbuj któregoś dnia :) Szkoda byłoby nie skosztować.
A bez pięknie pachnie, musisz w ogóle teraz mieć niesamowite zapachy, co? Najlepsze i odurzające przed deszczem? :)

Malutki się nauczy jeść, ale jak chce butle to niech je. Sam wie najlepiej co mu pasuje :) Niesamowite z tym hillsem - może małego polubią jak u niego będzie hills :D A jakie suche dajesz kotkom? Może faktycznie niech dostają teraz Hills, moim też smakuje :)

a tylko biały bez się nadaje? białego nie mam :(

może jak mały będzie pachniał hillsem, jak go łaskawie postanowi zjeść to koty zbliżą sie go niego :)
moje z suchych karm mają teraz purizona, brita i smille
oczywiście dla Tofika żadne już niedobre :evil: , a Rudzi chyba się po purizonie trochę przybrało :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob maja 09, 2015 17:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MonikaMroz pisze:Fuksik jest cudowny. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może to jeszcze nie czas u marnego na suche ??? Pewnie jeszcze trochę czasu potrzebuje by sie do innego jedzonka przekonać :)
Miłej soboty życzę :ok: :201461 :201461 :201461 :201461

Fuksik skończył 4 tygodnie to już powinno mu się podawać inne, ale mały jeszcze niechętny. Namoczonego hillsa i posiekaną gotowana pierś z kurczaka ma w miseczce, dosypałam mu jeszcze trochę suchego mleka na zachętę ,żeby go czuł i może się zdecydował na zjedzenie. Jak mu wkładałam kawałeczki do pyszczka to bardzo ładnie je wypluwał :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob maja 09, 2015 18:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:taki jestem duży chłopak :D
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cztery tygodnie to jeszcze jednak maleństwo, Yuki miała 5 jak ją wzięłam i pamiętam jakie miałam problemy z karmieniem.
Nie umiała i nie chciała jeść, a ja chodziłam za nią i karmiłam łyżeczką :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob maja 09, 2015 18:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:i mój przystojniak Toficzek :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cudny Toficzek :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob maja 09, 2015 18:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob maja 09, 2015 19:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie maja 10, 2015 9:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Annaa pisze:
Obrazek

Cztery tygodnie to jeszcze jednak maleństwo, Yuki miała 5 jak ją wzięłam i pamiętam jakie miałam problemy z karmieniem.

mały nie jest kłopotliwy z jedzeniem, apetyt miał od początku, żeby tylko chciał zmienic juz butlę na miseczkę to byłoby łatwiej z karmieniem
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 10, 2015 9:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Annaa pisze:
mir.ka pisze:i mój przystojniak Toficzek :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cudny Toficzek :1luvu:

bo rude jest piękne :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 10, 2015 9:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

barbarados pisze:cześć :1luvu:

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 10, 2015 10:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

imprezka :wink:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 10, 2015 10:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
Annaa pisze:
Obrazek

mały nie jest kłopotliwy z jedzeniem, apetyt miał od początku, żeby tylko chciał zmienic juz butlę na miseczkę to byłoby łatwiej z karmieniem

On jest taki malutki i chyba jeszcze ma czas na miseczkę a może chce jeszcze osobistego kontaktu z"mamusią" czuje się wtedy bezpiecznie. :201461 :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie maja 10, 2015 11:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Annaa pisze:
Obrazek

On jest taki malutki i chyba jeszcze ma czas na miseczkę a może chce jeszcze osobistego kontaktu z"mamusią" czuje się wtedy bezpiecznie. :201461 :201461

chyba o "mamusię "chodzi :mrgreen:

mały ma dzisiaj chyba miesiąc, muszę mu fotki zrobic jak wstanie na obiad :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie maja 10, 2015 11:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Miruś - właśnie czytałam, chyba na hodowcach, że zaczynają podawać surowe, mielone mięsko już w wieku 2-3 tych, oczywiście nie jako posiłek, ale dla zaznajomienia kociaka z innym pokarmem. A suche jak najpóźniej.
Śliczny jest ten uszatek :1luvu: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie maja 10, 2015 11:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:imprezka :wink:

Obrazek

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Rudzia nie pij tyle piwska bo kaca będziesz miała :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie maja 10, 2015 11:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

izka53 pisze:Miruś - właśnie czytałam, chyba na hodowcach, że zaczynają podawać surowe, mielone mięsko już w wieku 2-3 tych, oczywiście nie jako posiłek, ale dla zaznajomienia kociaka z innym pokarmem. A suche jak najpóźniej.
Śliczny jest ten uszatek :1luvu: :1luvu:

Izuś wiem o tym i już próbowałam ze świeżą wołowiną, zjadł jak mu wepchnęłam do pysia, ale szału nie było. Dostał też gotowaną wołowinę i kurczaka, z takim samym rezultatem.
Acha i jeszcze gerberka - mięso indycze. Będe nadal próbować, w końcu załapie.
Przejrzę tam na hodowcach może czegos sie dowiem.
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]