Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 05, 2015 8:21 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

witamy się świątecznie i życzymy Wesołych i pogodnych :)
ser_Kociątko

Post » Nie kwi 05, 2015 10:22 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Obrazek Obrazek

czy te jajka są ze styropianu?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie kwi 05, 2015 12:30 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej Ser_kociątko :) dziękuję i wzajemnie :)
Hej Mireczko :) tak to sa styropianowe jajka :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie kwi 05, 2015 13:51 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

a takie fajne podstawki na których stoja to skąd miałaś?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie kwi 05, 2015 16:04 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Dziewczynki :D :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie kwi 05, 2015 17:36 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Agusiu :)
Ze sklepu z rzeczami decoupage o takie:Obrazek
:)

klaudiafj

Post » Nie kwi 05, 2015 17:48 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Jejku, Klaudia, potrafisz zrobić coś z niczego. I to JAKIE COŚ! :D

Doberek Kochane! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 05, 2015 20:43 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Obrazek
Klaudio ty to masz pomysły, umiesz zrobić coś wspaniałego i to z niczego. :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie kwi 05, 2015 21:51 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć kochani :1luvu: jak sie czujecie?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon kwi 06, 2015 12:17 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej Dziewczynki :)
Wczoraj byłam u teściowej, było spoko ale mam jakiś taki niesmak - nie wiem czy czegoś nie chlapnęłam głupio ;)
Dziś idziemy do mamy. Jakby była pogoda to wzięłabym panienki, ale jest zimno i pada śnieg, więc nie będę ich wyciągać na mróz, bo jeszcze się przeziębią.
Wczoraj Marysia darła się pod drzwiami o 1 w nocy, a że nie spałam to ją wypuściłam na klatkę. Ciemno tam było, bo nie zapaliłam światła. Wyleciała jak z procy i nawet nie wiem gdzie, bo ona też ma umundurowanie na cień. Mignęło mi tylko, że pobiegła na górę. Za nią Kitul, ale tylko przed drzwi. Już zaczęłam się ubierać, żeby iść po zgubę, ale jak zapaliłam swiatło to przybiegła sama skądś z góry i wiecie co - cisza! Kot już więcej nie drapał - kontrola musi być z tego wynika wieczorna :D
O świcie w drzwi drapała jak opętana Kitusia - tylko niech mi ktoś wytłumaczy - po co? Skoro ona jak się drzwi otworzą to nawet łapki na korytarz nie wystawi, no może tylko łepek czasem i to ostrożnie, bo by jej nikt tej głowy nie porwał.
Wczoraj też po rozmowie z teściem poszliśmy pod kamieniarza koło cmentarza. On wystawia niepotrzebne kawałki płyt nagrobnych. Był nawet kwadratowy na 80 cm grubaśmy taki super marmur. Szkoda, że nie mniejszy :( Znalazłam tylko w odpowiednim rozmiarze taki ten biało szary w kropki ten najtańszy, nie podoba mi się on za bardzo no ale, jest za darmo. Do tego jakoś przymocuję tabliczkę od Maciusia. W Bytomiu chyba nie wystawiają tak marmurów, że każdy sobie może wziąć. Fajne to prawda? Bo mógłby się chamić i żądać zapłaty za to a tak to oddaje za darmo.
Teraz siedzę i mąż gotuje rosół a na śniadanie zrobił smażoną wegetariańską białą kiełbaskę z cebulą :)
Koty śpią :)
A co u Was? Co dziś jecie?
Moje koty lubią sałatkę jarzynową :)

klaudiafj

Post » Pon kwi 06, 2015 14:06 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Klaudia :201461
A to historia o Marysi, zwiedzać chciała no to poszła w tango :ryk: agentka. A Kitusia nie chciała byc gorsza tez sie odezwala, tak dla zasady przecież nie bedzie gorsza :mrgreen: fajne takie gaduły, kot to kot, musi pogadać i koniec :D
U mnie Moli tylko zlizala bita śmietanę z ciasta ale nie duzo, to słodkie jednak, a franca lubi. Kiedyś zostawiłam ukrojone ciasto na stole i poszłam do kuchni po herbatę, wracam patrzę a Molka sie rozsiadla jak stara ciotka i pół ciasta zjadła :lol: ewidentniie jej smakowało bo na wąsach miała jeszcze resztki tego co juz zjadła :twisted:
Tak to dzis było lizakowanie żółtka :mrgreen: lubi :mrgreen:
U nas nie ma nic za darmo, nawet po mordz*e nie dostaniesz za darmo :lol: ja mam bardzo duzo znajomych kamieniarzy jak cos będziesz potrzebować to pisz :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon kwi 06, 2015 17:18 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Cześć Klaudus :1luvu: Marysia tak drapie w drzwi jak Lolcia :ryk: zwiedzać "świat" dzieciakom się chce 8O a Kitu się może siostrzycce pozazdrościla i tez chciała podrapać ? :ryk:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pon kwi 06, 2015 17:18 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Kontrola i monitoring musi być :ok:
I jak to po co ? Kitulka chce , żeby drzwi były otwarte :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon kwi 06, 2015 17:53 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

A moje tchórze nosa nie wyściubią za drzwi, witają nas ale tak z bezpiecznej odległości. Migotka na działce robi tylko kontroling i poluje, a w domu to leniwiec.
Święta prawie za nami ja już nie mogę patrzeć na jedzenie, chłopaki siedzą i jedzą a ja polatam i poczytam co u Was. Odpoczywajcie bo jednak święta to pracowity okres. :lol: :roll:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]