puszatek pisze:cześć Ewuniu![]()
![]()
u nas zimno i pochmurnoa już wczoraj liczyłam na Panią Wiosnę ale polazła do Łodzi
Hej Basiu!

Po 14 zaszło słoneczko i zrobiło się niestety zimno. Pewnie z łodzi wiosna polazła gdzieś dalej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:cześć Ewuniu![]()
![]()
u nas zimno i pochmurnoa już wczoraj liczyłam na Panią Wiosnę ale polazła do Łodzi
mir.ka pisze:aannee99 pisze:Czy są to duże koszta jeżeli robi to profesjonalista?. Wiadomo, że to też zależy od tego jaki duży jest balkon, prawda?. Ja szukałam w necie czy ktoś tu w Lubuskim nie zajmuje się właśnie siatkowaniem balkonów, ale niestety nikogo tu nie znalazłam..
poszukaj na miau w ofertach usług dla zwierząt, moze cos będzie
klaudiafj pisze:Dzień doberek
Jak lubisz Ewo fiolety to chętnie oddam kubki takie http://alejka.pl/kubek-ceramiczny-ikea-fargrik-fiolet-250ml.html z Ikea, mało używane, bo kupiłam je kiedy był modny fiolet, a teraz nie mogę na nie patrzeć i mam ich 10 szt. Albo Aannee99, albo komu się podobają
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
![]()
wolne dzisiaj czy w pracusi?
barbarados pisze:Cześć
U nas zimne wiatrzysko i jakoś tak pochmurno byłoDo niczego . Za to wczoraj , jak jechałam do pracy słoneczko swieciło
Ewa L. pisze:Ja zaraz idę sobie drugą kawkę strzelić![]()
A so też mi się coś należy![]()
A tak w ogóle to strasznie mi się dziś spać chce.Najgorsze że nie wiem dlaczego
barbarados pisze:Pogoda podobna . Czyli : my w pracy , słoneczko świeciMamy wolne i zaraz pochmurno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 101 gości