aannee99 pisze:Kajunia![]()
Kocyk się spodobał![]()
My się nie załapaliśmy
kocyk pasuje tylko Rudzi i chętnie na nim leży, Tofik woli jednak obok niego, a Elenka przed nim ucieka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Kajunia![]()
Kocyk się spodobał![]()
My się nie załapaliśmy
MaryLux pisze:Biedna Kaja![]()
Ewa L. pisze:Biedna Kajusia !![]()
Oby lek jej pomógł.
A co do kocyka.......jak prezesowa kocyk zarekwirowała to cóż pozostało Tofisiowi.......położyć sie obok.![]()
![]()
![]()
A Elenka w konkuręcnję z rudym sie nie wdaje
agusialublin pisze:Oj Mira nie marudź, toż to normalne że kotecki muszą mieć wygodnie![]()
Ty moja droga spokojnie możesz leżeć na podłodze
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Oj Mira nie marudź, toż to normalne że kotecki muszą mieć wygodnie![]()
mam drugą wersalkę, już rozłożoną do spania, z kołderką, jeszcze nie zajętą przez koty
![]()
choć ostatnio Tofik przychodzi z nami spać
agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Oj Mira nie marudź, toż to normalne że kotecki muszą mieć wygodnie![]()
mam drugą wersalkę, już rozłożoną do spania, z kołderką, jeszcze nie zajętą przez koty
![]()
u nas kołderkę rozkładamy jak idziemy spać, wcześniej się boimy bo kołderka bardzo źle na Gumisia działapowiedziałbym że moczopędnie
mir.ka pisze:agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Oj Mira nie marudź, toż to normalne że kotecki muszą mieć wygodnie![]()
![]()
u nas kołderkę rozkładamy jak idziemy spać, wcześniej się boimy bo kołderka bardzo źle na Gumisia działapowiedziałbym że moczopędnie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()