Cynamonowo-Waniliowy świat... nowe fotki str 94 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 26, 2013 14:58 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Podsumowanie tygodnia str

a wiecie, że wczoraj napisałam maila do świata kotów, bo wybierali testerów kulek z kocimiętka i chyba się załapałam...
http://swiatkotow.pl/news/art,268,testerzy-wybrani.html

o tam, na 10 miejscu to chyba ja (tak się nam w waniliowo - cynamonowym świecie marzy...) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

edit:

tak! tak! to My...
Wanilia i Cynamon będą testować super kulki z kocimiętką :D i podzielą się recenzją z innymi kociastymi :) I jeszcze będą zdjęcia. W gazecie. W Kocim Świecie :)

8O 8O 8O 8O

A dziś idę na wieczorek poezji z Panem Klimkiem ;) Tak więc popołudnie mam wybitnie kocie :)

p.s.
I wiecie co? Mnie żadko udaje się coś wygrać, a Wanilii i cynamonowi to już w ogóle. TO DOBRY ZNAK :D

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Wto lis 26, 2013 16:57 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Dawno nie tu nie było.
Przede wszystkim to super wierszyk, aż się wzruszyłam :)
Po drugie świetnie, że kotom idzie coraz lepiej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Po 3 też chce mieć osiatkowany balkon, ale póki nie zrobią elewacji całego budynku to mogę zapomnieć o balkonie nawet dla siebie, bo się zapadają :evil: :evil:

Ariake

Od: Sob wrz 28, 2013 18:37

Post » Wto lis 26, 2013 17:23 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... Podsumowanie tygodnia str

Sarah DeMonique pisze:a wiecie, że wczoraj napisałam maila do świata kotów, bo wybierali testerów kulek z kocimiętka i chyba się załapałam...
http://swiatkotow.pl/news/art,268,testerzy-wybrani.html

o tam, na 10 miejscu to chyba ja (tak się nam w waniliowo - cynamonowym świecie marzy...) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

edit:

tak! tak! to My...
Wanilia i Cynamon będą testować super kulki z kocimiętką :D i podzielą się recenzją z innymi kociastymi :) I jeszcze będą zdjęcia. W gazecie. W Kocim Świecie :)

8O 8O 8O 8O

A dziś idę na wieczorek poezji z Panem Klimkiem ;) Tak więc popołudnie mam wybitnie kocie :)

p.s.
I wiecie co? Mnie żadko udaje się coś wygrać, a Wanilii i cynamonowi to już w ogóle. TO DOBRY ZNAK :D

Super, będę czekać na wydanie z fotkami :D
I na recenzję :D :1luvu: :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto lis 26, 2013 17:26 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Noooo,WaniliowoCYnamonowa Rodzinko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lis 26, 2013 18:58 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Dawno mnie tu nie było. Sarah wierszyk superaśny. Fajnie że u kotów małymi kroczkami coraz lepiej. Doczytałam że twoje futra sławne będą:)

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Wto lis 26, 2013 20:02 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

GRATULACJE WIELKIE od małych kotków z Pruszkowa
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto lis 26, 2013 20:08 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Super, że się załapaliście :) Daj znać, jak już Twoje futra przetestują :)

No i miłego wieczoru :1luvu:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 27, 2013 8:58 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

gratulacje :D Jak tam wieczór minął ??
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Śro lis 27, 2013 9:39 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Wczorajsze spotkanie autorskie po prostu super :) Co prawda mogłabym przyczepić się do tego, że młodzież czytała wiersze pana Klimka bez polotu, ale po co się czepiać, skoro i tak było fantastycznie ;) Pan Klimek jest nie tylko wielbicielem zwierząt, ale przede wszystkim jest prze-kochanym człowiekiem. Potrafi ciekawie opowiadać i jest ogromną inspiracją...

Korzystając z wczorajszego nastroju i spokoju obejrzałam sobie Intruza. Jakoś nie mogłam się do tego filmu przekonać, bo książka naprawdę jest dobra. Wzruszyła mnie nawet do łez w pewnym momencie i bałam się, ze z filmu wyjdzie kolejny amerykański gniot. Zupełnie niepotrzebnie. Chociaż uważam, że jak ktoś książki nie przeczytał, to film nie będzie dla niego zrozumiały. Nie złapie puenty :D

Kociaste pozdrawiają ciocie i wujków i krewnych i znajomych ;)

Sarah DeMonique

Post » Śro lis 27, 2013 10:00 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Cioteczka buzia Wanilkę i Cynamonka w słodkie pycholki i w łepetynki mięszy uszkami :1luvu:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lis 27, 2013 10:22 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

A ja wczoraj obejrzałam szmirowaty horror, tak szmirowaty że pod koniec juz normalnie zaczęłam się śmiać. Zbudował nastrój tylko na początku, a potem to już regularna farsa :lol:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 27, 2013 10:30 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Milena_MK pisze:A ja wczoraj obejrzałam szmirowaty horror, tak szmirowaty że pod koniec juz normalnie zaczęłam się śmiać. Zbudował nastrój tylko na początku, a potem to już regularna farsa :lol:

hehe, zapodaj tytuł, żebym się nie nacięła w przyszłości :)
lubisz horrory, czy tak tylko wczoraj Cię wzięło...?

Sarah DeMonique

Post » Śro lis 27, 2013 10:47 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

My ostatnio oglądaliśmy film o panu Jobs'ie (tym od Appla) i kurde tyle inspirujący, co rozczarowujący, bo się nie dowiedziałam jak powstał mój telefon...
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Śro lis 27, 2013 11:08 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

KubaTST pisze:My ostatnio oglądaliśmy film o panu Jobs'ie (tym od Appla) i kurde tyle inspirujący, co rozczarowujący, bo się nie dowiedziałam jak powstał mój telefon...

o widzisz, a ja jeszcze nie obejrzałam tego filmu o twórcy Facebooka... dzięki za przypomnienie... nadchodzą te długie zimowe wieczory i noce, kiedy nadrabiam zaległości filmowe z całego roku xD

Sarah DeMonique

Post » Śro lis 27, 2013 11:47 Re: Cynamonowo-Waniliowy świat... testujemy kulki od Świat K

Hej Aniu

Miziaki dla Cynamonka i Wanilki zostawiam, a dla Ciebie pozdrowienia :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]