kussad pisze: O Piotrusiu
Robienie na drutach, szycie - miałam na to czas dopóki mieszkałam w domu rodzinnym a potem gdy wyszłam zamąż, wyjechałam, urodził się syn czasu zabrakło na wszystko.... dopiero teraz mogłabym być babcią.... ale jemu się jeszcze na szczęście nie spieszy - niech wcześniej skończy studia...
To co dołączyłaś - Oczywiście pozwalam i dziękuję! Widzisz, nie wiemy kto jeszcze o tym wspomniał albo się domyślił

Czy w ogóle ktokolwiek o tym pamiętał albo to zauważył ….może na PW… Specjalnie z tym zdaniem przeniosłam się tutaj…. Bo mogło być różnie i tego się nie dowiemy…
My prowadzimy wątki więc same piszemy o tym albo podajemy wiadomość w tytule i zdarza się, ze ktoś to zauważy

Czasem nikt nie zauważa że Tobie też przydałaby się jakaś pomoc, że o coś pytasz tylko wszyscy czekają że będziesz wszystkim pomagać we wszystkim... więc nigdy nie wiadomo jak to gdzie i z kim jest naprawdę

Najczęściej zwyczajnie nikt nie ma jak w niczym pomóc chyba,że ktoś jest właśnie obok w realu i oczekujemy jedynie okazania zainteresowania bo chcemy jedynie się o tym pożalić
Wiesz jak u nas jest dziwnie - mam bardzo dużo ukrytych gości wiesz ile było wejść między moimi dwoma kolejnymi zaglądnięciami na forum od teraz a edycją o 6:40 - prawie 50... nie wiem czyich

Wieczorem też znowu coś spróbuję napisać bo kilka osób zawsze się ujawnia, że tam jest bardzo regularnie i wszystko czyta

Prawdopodobnie też kiedyś gdy wpadnę w filozoficzny nastrój napiszę u nas posta podobnego do tego ale muszę dłużej pomyśleć jak to ująć bardziej ogólnie

On potrafi nieraz mnie rozłożyć
]Dzisiaj na ten przykład mówie do niego Pit choć na syropki ,a ten do mnie "nie mam ciasu"
Chciałam to dołączyć Ewuś,bo napisałaś praktycznie wszystko co ja sądzę i myślę
Mało co zamieniam słówko z Tą osóbką,można powiedzieć,że to barzdiej mój monolog z mojej strony,ale jak jestem na forumie to widzę jej działania
A ja nawet nie patrzę na te ilości wejść na wąta,ważne,ze ktoś u nas chce się odzywać,mimo,ze ja ostatnio z czasem jestem na bakier nieco i nawet nie mam siły przejść po wątkach tych Osóbek
I to jest dla mnie cenne,że są ludziska mimo mojej ciszy,nieraz kilkudniowej,a Niektórzy ( <milczy z zachwytu> )

napiszą czasem eska czy wszystko u nas w porządku
Najukochańśze Bulbisie

z Najukochańśzym Kasiaczkiem
Iza_ pisze: do drutów to koniecznie stara baba

fochem bym strzeliła ale nie mam takiej buźki
Głaski dla Buraski
Dla Dużej słoneczka życzymy

ja lubiłam na drutach robić,jeszcze gdzieś mam szalik i tunikę
Teraz też nie mam kiedy drutować hehe
Chciałam sobie "upichcić" futerał na fona "utwardzony" tekturką,miałam nawet pomysł,heh tylko kiedy go udziergać
Caragh pisze:Witam się
Zrobiłam sobie herbatkę i śniadanko i zabieram się za nudzenie się

ja wypiłam kawkę se a szo
Hej Moń
Karolek(ona) pisze:
gut gut
kristinbb pisze:No to zrobiłaś pierwszą przymiarkę w Konkursie.
Lucek 5 razy startował , ten który jest pierwszy
A potencjał masz , tylko trzeba się lepiej zorganizować...
W kwietniu
Witanko Myszko

No ,tak,pierwszy raz w takim konkursie startowałyśmy
Ooo,5 razy aż? łoł
Znaczy z czym lepiej się zorganizować?
Muszę zobaczyć co będzie w kwietniu,oblukamy se z Misią
Witaski
niewyjęte
Hej Słodzinki Nasze Kochane Wszystkie i każde z osobna
Dziękujemy Wam wszystkim ,którzy głosowali na Misię,Koffani jesteście