NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za TM:-(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 17, 2012 7:36 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:
lidka02 pisze:
AnnAArczyK pisze:
No i obiecany KÓŃ narysowałam, ufff....tylko proszę się za głośno nie śmiać...małż już poszedł spać, i Żuczek też...nie warto im zakłócać snu :mrgreen:
Obrazek
[i]ponoć przypomina kucyka[/i] :mrgreen:

Super :ok: :ok: :ok:

:D :D :D

Ślicznie narysowałaś tego konia. To jest talent. Nie słodziłam Ci wcześniej /klify/ ale jesteś bardzo zdolna. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Śro paź 17, 2012 7:40 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:
dorcia44 pisze:oooooooooooo jak pięknie 8O ja też chcę :kotek:

Chcesz tak malować, czy chcesz mieć takie obrazki :D
Witaj Dorciu :1luvu:

chcę ,chcę bardzo ,namaluj mi coś 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro paź 17, 2012 18:21 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Przyczłapałam z wieczorka :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro paź 17, 2012 18:21 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

jasia0245 pisze:
AnnAArczyK pisze:

Ślicznie narysowałaś tego konia. To jest talent. Nie słodziłam Ci wcześniej /klify/ ale jesteś bardzo zdolna. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jasiu dziękuję :1luvu: , ale mi miło...tyle komplementów naraz... za tyle lat życia... :mrgreen: mam nadzieję, że mi się na stare lata nie przewróci w głowie... :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro paź 17, 2012 18:22 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

dorcia44 pisze:
AnnAArczyK pisze:
dorcia44 pisze:oooooooooooo jak pięknie 8O ja też chcę :kotek:

Chcesz tak malować, czy chcesz mieć takie obrazki :D
Witaj Dorciu :1luvu:

chcę ,chcę bardzo ,namaluj mi coś 8)

Postaram się, tylko bądż cierpliwa :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro paź 17, 2012 18:59 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Dzisiaj poszliśmy do restauracji na obiad...z nami poszedł Żuczek :ryk: ...zanim weszliśmy do środka, mnie serducho stanęło dwa razy... ze strachu...oczami wyobrażni zobaczyłam najgorsze...przecież wzięliśmy ze sobą jamnisia, nie Muszelkę...
I tutaj wielkie zaskoczenie! Jamniś był super grzeczny!!!! Siedział w rogu kanapy, przyglądał się wszystkiemu z wielką powagą, gdy kelner przyniósł mu na plastykowej tacy kawałek wołowinki, ten uprzejmie zjadł bez uszkodzenia tacki i palców kelnera i poprosił o jeszcze :mrgreen:...dostał...tylko nie dosłyszałam czy nasz cudowny piesek podziękował, a jeżeli tak, to bardzo cicho, przez wrodzoną skromność, :mrgreen: żeby nie zwrócić na siebie uwagi :ryk: :ryk: :ryk:
Po powrocie do domu też był grzeczny...ściągnął kapę z łóżka, razem z Kacperkiem, kiciuś obudził się na podłodze mocno wku...., zdziwiony :mrgreen:
Taki jest nasz jamniurek, ale chyba wszystkie żuczki są jednakowe, mądre i cwane :ok:

Żuk lubi się przytulać...
Obrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro paź 17, 2012 19:13 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:
jasia0245 pisze:
AnnAArczyK pisze:

Jasiu dziękuję :1luvu: , ale mi miło...tyle komplementów naraz... za tyle lat życia... :mrgreen: mam nadzieję, że mi się na stare lata nie przewróci w głowie... :mrgreen:

Cieszę się, że sprawiłam Ci radość. Znam się troszeczkę na tym, bo mój tato miał wyjątkowe zdolności, potrafił ze zdjęcia takiego do legitymacji narysować portret. Narysował w retuszu tak swój portret, mój jak byłam 15 letnią dziewczyną oraz mojej mamy jak była młoda. Mam to na pamiątkę. Wcześniej nie przykładałam ja się, ale też ponoć ładnie rysuję. Natomiast moja mama miała wyjątkowo śliczny głos, pamiętam jak byliśmy wszyscy jeszcze w domu a ona tak ładnie nam śpiewała. Teraz pozostały mi tylko miłe wspomnienia. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro paź 17, 2012 19:22 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:Dzisiaj poszliśmy do restauracji na obiad...z nami poszedł Żuczek :ryk: ...zanim weszliśmy do środka, mnie serducho stanęło dwa razy... ze strachu...oczami wyobrażni zobaczyłam najgorsze...przecież wzięliśmy ze sobą jamnisia, nie Muszelkę...
I tutaj wielkie zaskoczenie! Jamniś był super grzeczny!!!! Siedział w rogu kanapy, przyglądał się wszystkiemu z wielką powagą, gdy kelner przyniósł mu na plastykowej tacy kawałek wołowinki, ten uprzejmie zjadł bez uszkodzenia tacki i palców kelnera i poprosił o jeszcze :mrgreen:...dostał...tylko nie dosłyszałam czy nasz cudowny piesek podziękował, a jeżeli tak, to bardzo cicho, przez wrodzoną skromność, :mrgreen: żeby nie zwrócić na siebie uwagi :ryk: :ryk: :ryk:
Po powrocie do domu też był grzeczny...ściągnął kapę z łóżka, razem z Kacperkiem, kiciuś obudził się na podłodze mocno wku...., zdziwiony :mrgreen:
Taki jest nasz jamniurek, ale chyba wszystkie żuczki są jednakowe, mądre i cwane :ok:

Żuk lubi się przytulać...
Obrazek

Żuczek ty robisz się coraz słodszy :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: a to zdjęcie przytulonego jamniczka przesłodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro paź 17, 2012 19:47 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

jasia0245 pisze:
AnnAArczyK pisze:
jasia0245 pisze:
AnnAArczyK pisze:

Cieszę się, że sprawiłam Ci radość. Znam się troszeczkę na tym, bo mój tato miał wyjątkowe zdolności, potrafił ze zdjęcia takiego do legitymacji narysować portret. Narysował w retuszu tak swój portret, mój jak byłam 15 letnią dziewczyną oraz mojej mamy jak była młoda. Mam to na pamiątkę. Wcześniej nie przykładałam ja się, ale też ponoć ładnie rysuję. Natomiast moja mama miała wyjątkowo śliczny głos, pamiętam jak byliśmy wszyscy jeszcze w domu a ona tak ładnie nam śpiewała. Teraz pozostały mi tylko miłe wspomnienia. :lol:

U mnie w domu nikt nie posiadał talentu wokalnego, ja mam taki ładny głos, że gdy znudzi mnie kiedyś wizyta gości to zaśpiewam... :mrgreen: ucieczka owych murowana, szturmem :mrgreen: z futrynami :ryk: ...natomiast zdolności rysunkowe, może i troszkę mam...od dziecka tułałam się między art.malarzami :D
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro paź 17, 2012 19:51 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

rudy kociak pisze:
AnnAArczyK pisze:Żuk lubi się przytulać...
Obrazek

Żuczek ty robisz się coraz słodszy :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: a to zdjęcie przytulonego jamniczka przesłodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiesz, to jest taki mały łobuziak, jak chce, to potrafi serce złamać :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro paź 17, 2012 20:39 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:
rudy kociak pisze:
AnnAArczyK pisze:Żuk lubi się przytulać...
Obrazek

Wiesz, to jest taki mały łobuziak, jak chce, to potrafi serce złamać :wink:

Ale on fajniutki. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: To masz dobry sposób też na gości. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt paź 19, 2012 11:26 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK :D

Witam się piątkowo :wink: i zapraszam na swój wątek, są tam filmiki przedstawiające zabawy moich zwierzaków :P
Już się nauczyłam je wstawiać i - no, cóż - dumna jestem z siebie :smiech3:

A na weekend planuję zajęcia artystyczne, będę rysować, malować .... - miejsce już jest :spin2:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt paź 19, 2012 14:15 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Kotina pisze:AnnAArczyK :D

Witam się piątkowo :wink: i zapraszam na swój wątek, są tam filmiki przedstawiające zabawy moich zwierzaków :P

A na weekend planuję zajęcia artystyczne, będę rysować, malować .... - miejsce już jest :spin2:

Ja jeszcze sie nie na uczyłam :oops: :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob paź 20, 2012 11:32 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

lidka02 pisze:
Kotina pisze:AnnAArczyK :D

Ja jeszcze sie nie na uczyłam :oops: :mrgreen:

Okazało się, że to nie takie trudne. W razie czego służę podpowiedzią :D
Ale trzeba się zarejestrować na YuoTube :)
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Post » Sob paź 20, 2012 11:36 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:
U mnie w domu nikt nie posiadał talentu wokalnego, ja mam taki ładny głos, że gdy znudzi mnie kiedyś wizyta gości to zaśpiewam... :mrgreen: ucieczka owych murowana, szturmem :mrgreen: z futrynami :ryk: ...natomiast zdolności rysunkowe, może i troszkę mam...od dziecka tułałam się między art.malarzami :D

:ryk: :ryk:
Witaj,
proszę mamy następną wspólną cechę - ja też nie umiem śpiewać :oops: Nie robię tego, bo słyszę, jak okropnie fałszuję (widocznie jakieś resztki dobrego słuchu posiadam :wink:

Co tam u Was słychać ? Czy zaspaliście z Żuczkiem i kocistymi ?
Obrazek

Kotina

[poprzednia][następna]