Ślicznie narysowałaś tego konia. To jest talent. Nie słodziłam Ci wcześniej /klify/ ale jesteś bardzo zdolna.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:dorcia44 pisze:oooooooooooo jak pięknieja też chcę
Chcesz tak malować, czy chcesz mieć takie obrazki![]()
Witaj Dorciu
jasia0245 pisze:AnnAArczyK pisze:
Ślicznie narysowałaś tego konia. To jest talent. Nie słodziłam Ci wcześniej /klify/ ale jesteś bardzo zdolna.![]()
![]()
dorcia44 pisze:AnnAArczyK pisze:dorcia44 pisze:oooooooooooo jak pięknieja też chcę
Chcesz tak malować, czy chcesz mieć takie obrazki![]()
Witaj Dorciu
chcę ,chcę bardzo ,namaluj mi coś
AnnAArczyK pisze:jasia0245 pisze:AnnAArczyK pisze:
Ślicznie narysowałaś tego konia. To jest talent. Nie słodziłam Ci wcześniej /klify/ ale jesteś bardzo zdolna.![]()
![]()
Jasiu dziękuję, ale mi miło...tyle komplementów naraz... za tyle lat życia...
mam nadzieję, że mi się na stare lata nie przewróci w głowie...
AnnAArczyK pisze:Dzisiaj poszliśmy do restauracji na obiad...z nami poszedł Żuczek...zanim weszliśmy do środka, mnie serducho stanęło dwa razy... ze strachu...oczami wyobrażni zobaczyłam najgorsze...przecież wzięliśmy ze sobą jamnisia, nie Muszelkę...
I tutaj wielkie zaskoczenie! Jamniś był super grzeczny!!!! Siedział w rogu kanapy, przyglądał się wszystkiemu z wielką powagą, gdy kelner przyniósł mu na plastykowej tacy kawałek wołowinki, ten uprzejmie zjadł bez uszkodzenia tacki i palców kelnera i poprosił o jeszcze...dostał...tylko nie dosłyszałam czy nasz cudowny piesek podziękował, a jeżeli tak, to bardzo cicho, przez wrodzoną skromność,
żeby nie zwrócić na siebie uwagi
![]()
![]()
![]()
Po powrocie do domu też był grzeczny...ściągnął kapę z łóżka, razem z Kacperkiem, kiciuś obudził się na podłodze mocno wku...., zdziwiony
Taki jest nasz jamniurek, ale chyba wszystkie żuczki są jednakowe, mądre i cwane
Żuk lubi się przytulać...
jasia0245 pisze:AnnAArczyK pisze:jasia0245 pisze:AnnAArczyK pisze:
![]()
Jasiu dziękuję, ale mi miło...tyle komplementów naraz... za tyle lat życia...
mam nadzieję, że mi się na stare lata nie przewróci w głowie...
Cieszę się, że sprawiłam Ci radość. Znam się troszeczkę na tym, bo mój tato miał wyjątkowe zdolności, potrafił ze zdjęcia takiego do legitymacji narysować portret. Narysował w retuszu tak swój portret, mój jak byłam 15 letnią dziewczyną oraz mojej mamy jak była młoda. Mam to na pamiątkę. Wcześniej nie przykładałam ja się, ale też ponoć ładnie rysuję. Natomiast moja mama miała wyjątkowo śliczny głos, pamiętam jak byliśmy wszyscy jeszcze w domu a ona tak ładnie nam śpiewała. Teraz pozostały mi tylko miłe wspomnienia.
Kotina pisze:AnnAArczyK![]()
Witam się piątkowoi zapraszam na swój wątek, są tam filmiki przedstawiające zabawy moich zwierzaków
![]()
Już się nauczyłam je wstawiać i - no, cóż - dumna jestem z siebie
A na weekend planuję zajęcia artystyczne, będę rysować, malować .... - miejsce już jest
lidka02 pisze:Kotina pisze:AnnAArczyK![]()
Witam się piątkowoi zapraszam na swój wątek, są tam filmiki przedstawiające zabawy moich zwierzaków
![]()
Już się nauczyłam je wstawiać i - no, cóż - dumna jestem z siebie
A na weekend planuję zajęcia artystyczne, będę rysować, malować .... - miejsce już jest
Ja jeszcze sie nie na uczyłam![]()
AnnAArczyK pisze:
U mnie w domu nikt nie posiadał talentu wokalnego, ja mam taki ładny głos, że gdy znudzi mnie kiedyś wizyta gości to zaśpiewam...ucieczka owych murowana, szturmem
z futrynami
...natomiast zdolności rysunkowe, może i troszkę mam...od dziecka tułałam się między art.malarzami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1455 gości