ale piękni pomocnicy działkowi

Witaj Danuś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, czy Ty też jeździsz na działeczkę?
Inka
No niestety ciociu nie zabiera mnie tam moja Ula![]()
Kiedyś na działkę jeździła z nimi Mruczka[*] i było jej tam dobrze, leżała na okienku parapetnikowym i przyglądała się wszystkiemu, potem jak jej już nie było bo musiała odejść za TM zamieszkała z Nimi Misieńka[*] i ona jak pojechała na działeczkę -to też się jej podobało tylko,że była delikatną koteczką i nie znosiła jazdy samochodzikiem/bez klimatyzacji/ i po powrocie do domu bardzo zapadła na zdrowiu. Lekarz stwierdził,że mogł być to udar słoneczny. Potem wyzdrowiała, ale już od tej pory nigdy na działkę nie pojechała i mnie też nie zabierają.
bozena640 pisze:Bry wieczór
kristinbb pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, czy Ty też jeździsz na działeczkę?
Inka
No niestety ciociu nie zabiera mnie tam moja Ula![]()
Kiedyś na działkę jeździła z nimi Mruczka[*] i było jej tam dobrze, leżała na okienku parapetnikowym i przyglądała się wszystkiemu, potem jak jej już nie było bo musiała odejść za TM zamieszkała z Nimi Misieńka[*] i ona jak pojechała na działeczkę -to też się jej podobało tylko,że była delikatną koteczką i nie znosiła jazdy samochodzikiem/bez klimatyzacji/ i po powrocie do domu bardzo zapadła na zdrowiu. Lekarz stwierdził,że mogł być to udar słoneczny. Potem wyzdrowiała, ale już od tej pory nigdy na działkę nie pojechała i mnie też nie zabierają.
O masz to koty też na udar chorują ?
A chciałam zapytać gdzie ty Miłeczko biegasz
MaryLux pisze:Miaudoberek
Karolek(ona) pisze:
MaryLux pisze:Miłeczko, czy jadłaś już kiedyś lody? Wczoraj przyszła do nas z tym Doctorrątka, ale się nie podzieliła i nie wiemy, czy to dobre
I + K
ula-misia pisze:Witaj Krysiu![]()
![]()
![]()
Niestety też nie wiedziałam,że udar może dotyczyć koteczki![]()
A Miłeczka biega i to wcale nieźle po domeczku![]()
Ostatnio usiłowała przedostać się po parapecie okiennym/.zewnętrznym na parapet drugiego okna-niestety próba nie udana-żandarmUla ją wyśledził i ostudził zamiary
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 33 gości