Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 11, 2012 19:42 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

jolab pisze:Moja Marysia budzi mnie ostatnio codziennie koło 6.00.Wskakuje wcześniej z wieczorka na szafę,ale z powrotem nie da rady.Muszę ją ściągać,ale ostatnio,przeskakuje na wiszącą półkę,a stamtąd prosto na mnie :D

Eeee-6 to normalna godzina-zawsze tak wstaję-inaczej nie zdążyłabym kuwet,misek i kotów obrobić :D
ewan pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=124581&start=75

krakusik szyje fajne ocieplacze na kontenerki ( robię jej wydarzenie na fb - dobrze się sprzedają, a parapetniki są rewelacyjne i tanie 24,00) zobacz może wpadnie Ci w oko ten ocieplacz, nylon na polarze - cieplutki :!:
Ewciu-kasy szkoda, a parapetniki mam od Oli zabers-takie ocieplenie jakie zrobiłam łatwo sie zdejmuje,a ciepło w transporterku niemożebnie!-jak rękę chwilkę potrzymałam w środku,to jakbym przy kaloryferze była!-no i szybkę wstawiłam,zeby tak nie wiało.

Obrazek

Obrazek

Martuś,ja często o takiej godzinie jestem budzona :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 11, 2012 19:51 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

kropkaXL pisze:

Martuś,ja często o takiej godzinie jestem budzona :?

O to jak CI się chce to Kasiaczku puść mi esa te 15 minut później wtedy na bank nie przykimię :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 11, 2012 19:55 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Cześć Kasiu....ale pobudka.Czego się nie robi dla kotecków.Sypia na podłodze,marznie na balkonie....ociepla ściany.....Byle tylko pomruczały....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro sty 11, 2012 19:56 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

A zawsze o takiej porze Sylwinko wstajesz?-bo ja nie mogę przewidzieć,kiedy mnie ogoniaste tak wcześnie obudzą :lol:
kocurzyca41 pisze:Cześć Kasiu....ale pobudka.Czego się nie robi dla kotecków.Sypia na podłodze,marznie na balkonie....ociepla ściany.....Byle tylko pomruczały....
Byle tylko zdrowe były Renatko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro sty 11, 2012 20:00 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Kasiu ależ Ty zdolna jesteś 8O Super to zrobiłaś
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro sty 11, 2012 20:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

O tak,zdrówko najważniejsze.Jak będą zdrowe to i pięknie pomruczą.....I futerka milusie będą....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro sty 11, 2012 20:02 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Teraz dwa tygodnie pod rząd,a tak to raz na trzy tygodnie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 11, 2012 20:08 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

ewan pisze:Kasiu ależ Ty zdolna jesteś 8O Super to zrobiłaś

Ewcia-to pikuś-trudniejsze rzeczy robiłam sama!-drewniane budki dla kotów-jadalnia nawet z przedsionkiem,żeby psy nie wyjadały kotom-ocieplone styropianem od srodka.Drapak o wiele solidniejszy niz kupowane(i tańszy o wiele),parapet poszerzałam-to ostatnio,a zresztą pomysłów mam mnóstwo,tylko z realizacją gorzej,bo nie mam miejsca, narzędzi i brakującej pary rąk do pomocy :( Balkon tez sama zasiatkowałam.Na urodziny od siostry dostałam malutką wkrętarkę,od Mamy przyniosłam stara wiertarkę,to już łatwiej mi teraz będzie!
Myszolandia pisze:Teraz dwa tygodnie pod rząd,a tak to raz na trzy tygodnie
No to jak nie zapomnę to Cie obudzę :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 11, 2012 21:07 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Ja też mogę budzić.. :mrgreen:

Kasiulek, Ty jesteś niesamowita! :ok: :ok: :ok:

Odpisałam!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 11, 2012 23:37 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

kropkaXL pisze:Obrazek

Oooo, jakiś znajomy ten transporter :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Czw sty 12, 2012 6:31 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

No!-to przecież ten z którym po Tomcia przyjechałaś :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 12, 2012 6:47 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

tak sobie poczytuję i jestem pełen uznania dla Ciebie za to co robisz, w porównaniu z naszym dokarmianiem działkowej 5 tki to wypadamy bardzo kiepsko. Zastanawiałem się czy nie powinno ich się wyłapać ale wydaje mi się że na wolności są szczęśliwe, wyglądają bardzo dobrze, nie widać oznak choroby. Niektóre z nich to wielkie miziaki zwłaszcza koty
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw sty 12, 2012 7:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

U mnie miziaków juz nie ma-albo wyadoptowałam,albo pogineły :( -same dziczki pozostały.Hutek chociaz kocice wyłap i streylizuj-o ile masz taką możliwość oczywiście.Nie będzie tyle nowych kotów bezdomnych.A zima?pomyslałeś jak zimą marzną?-może budki styropianowe ,ofoliowane dałoby się gdzies poustawiać?
I nie mów mi nic ,że to co robisz wygląda kiepsko!-żeby każdy tak choć ze dwa bezdomniaczki karmił,to o ile łatwiej by tym biedakom było!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 12, 2012 8:23 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Dzień dobry Kasiulku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miłego i spokojnego dzioneczka Kochana życzę :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sty 12, 2012 9:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Kicie mają gdzie się chować przed zimnem. U mnie i nie tylko u mnie pod balkonem maja niezłe schronienie, u innych działkowiczów - 80% również. Jeśli chodzi o sterylizację kotek niestety osobiście nie mam takiej możliwości. Musiałbym je zabrać do domu co na dzień dzisiejszy jest nie możliwe, musiałbym przekonać pozostałych domowników. Ale rozeznam temat - pogadam z sołtysem. Wiele maluchów znalazło dom u działkowiczów.
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

[poprzednia][następna]