Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grajda pisze:Miłeczko , a skąd się u ciebie choróbka wzięła? Zdrowiej szybko czarne słoneczko!Nie martw Uli.
Przytulaj się też dużo do plecków Uli, mniej ją będą nerki bolały. Pozdrawiam. Miłeczko , też mam zapalenie górnych dróg oddechowych.
Haker1 pisze:Miłeczko ja kiedyś często miałem zapalenia krtani, nie mogłem dźwięku wydać i ciężko oddychałem.
Też dostawałem kuje, ale mnie w domu moja własna młodsza Duża kuła.
Dzielna jesteś![]()
Haker
MaryLux pisze:Miłeczko, ja też wczoraj dostałam kuja w doopkę, bo się wydało, że mnie nerka boli... I to w moim własnym domu!I jeszcze moja Duża napuściła naszego Doctorra, żeby do kotów jej znajomej pojechał
![]()
Inka
Haker1 pisze:Miłeczko ja kiedyś często miałem zapalenia krtani, nie mogłem dźwięku wydać i ciężko oddychałem.
Też dostawałem kuje, ale mnie w domu moja własna młodsza Duża kuła.
Dzielna jesteś![]()
Haker
ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, ja też wczoraj dostałam kuja w doopkę, bo się wydało, że mnie nerka boli... I to w moim własnym domu!I jeszcze moja Duża napuściła naszego Doctorra, żeby do kotów jej znajomej pojechał
![]()
Inka
-czy to jakaś moda świąteczna
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, ja też wczoraj dostałam kuja w doopkę, bo się wydało, że mnie nerka boli... I to w moim własnym domu!I jeszcze moja Duża napuściła naszego Doctorra, żeby do kotów jej znajomej pojechał
![]()
Inka
![]()
My nie wiemy, my niewinne!
I + K
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, ja też wczoraj dostałam kuja w doopkę, bo się wydało, że mnie nerka boli... I to w moim własnym domu!I jeszcze moja Duża napuściła naszego Doctorra, żeby do kotów jej znajomej pojechał
![]()
Inka
![]()
My nie wiemy, my niewinne!
I + K
ja też niewinna jestem przecież
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości