Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 28, 2012 17:49 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

:( :( :(
TygRyś,
biedny Gusto.
Fasolka

Biedna Duża
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sie 29, 2012 11:28 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Gustowny ma krwiaka na łuku brwiowym niewiadomego pochodzenia. Nikt nic nie wie.
Kociak przepadł bez wieści i tu też nikt nic nie wie.
doopa
Duża
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro sie 29, 2012 17:58 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Tyle smutków, tyle kotów odchodzi i tutaj też dla QQ wstawię [*]

A na osłodę trochę TygRyszardka (śpiącego dla odmiany)
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Sob wrz 01, 2012 6:49 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Cóż to za pobudka dzis była 8O

TygRych zbuntował się wczoraj i nie wrócił na noc do domu. Ostatni raz wyszłam po niego o 1.00 ale machnął jedynie ogonem i poszedł explorować krzaczki. Więcej nie dałam rady zasnęłam. Dziś rano tradycyjnie obudziło mnie wycie Czarnego Zua pod drzwiami. Gdy już zdecydowałam, że czas wstać bo CzarnoZuowy budzik i tak się nie wyłaczy dosłyszałam jeszcze jedno wołanie ale z zewnątrz i było to Ryskowe wołanie. TygRysio polazł pod sklepy (mieszkam nad sklepami) i wołał głosno, że mu sie nudzi i chce do domu. Pies sterczał oparty o parapet i dziko machał ogonem, bo przeciez jego kumpel jest tam :) Pobieglismy więc go zabrać stamtąd. Odwazny TygRyś chodzi ze mną do tych sklepów stoi pod drzwiami na parapecikach siedzi, ale sam sie raczej nie zapuszcza bo wiadomo jacy ludzie mogą się znaleźć w takim tłumie kupujacych :evil: Teraz wszystkie chłopaki spią a ja będę prać wszystko co w nocy oszczało Czarne Zuo :evil:
Obrazek

urwiniu

Post » Sob wrz 01, 2012 7:55 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRyś, Ty lepiej wracaj, jak Duża prosi. Proszę Cię.
Twoja Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 02, 2012 13:26 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

urwiniu pisze:Tyle smutków, tyle kotów odchodzi i tutaj też dla QQ wstawię [*]

A na osłodę trochę TygRyszardka (śpiącego dla odmiany)
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie wrz 02, 2012 20:42 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

urwiniu pisze:Gustowny ma krwiaka na łuku brwiowym niewiadomego pochodzenia. Nikt nic nie wie.
Kociak przepadł bez wieści i tu też nikt nic nie wie.
doopa
Duża

Biedny Gustowny :( Zdrówka Blondynku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Coby się szybko zagoiło! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 08, 2012 7:57 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Gustowny lepiej, duzo lepiej.
TygRych...no cóz kocur pełną gębą.
Teodor vel Czarne Zuo dostał obróżke z feromonami, może odpuści TygRyśkowi bo straszliwie męczy mnie klatkowanie Teodora:(

Idę na dwór spuścić manto Szaremu, choć nie wiem czy warto bo Duża mówi cos o jajkach. Jak nic jemu też chce wyciąc, eh...
TygRych

Namawiam karmicielkę na ciachnięcie jego jajek. Chłopak stołuje sie u niej korzysta również sporadycznie z piwnicy, kocur jajeczny jak sie patrzy. Dawno bym mu jajca wycięła, ale...kot przepada na długie okresy, na rok, na pół roku, teraz od miesiąca jest tu, póki nie znajdzie lepszej stołówki, na której nie ma TygRycha :evil:
Obrazek

urwiniu

Post » Sob wrz 08, 2012 9:05 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

My z dużą uważamy, że kot jest szczęśliwszy po zabiegu.
Proszę, nie bij się, TygRyś, bo Ci się łapki spocą.
Fasolka

Jakby mi kot nie przychodził przez tyle czasu, normalnie bym się załamała.
duża
urwiniu pisze:Gustowny lepiej, duzo lepiej.
TygRych...no cóz kocur pełną gębą.
Teodor vel Czarne Zuo dostał obróżke z feromonami, może odpuści TygRyśkowi bo straszliwie męczy mnie klatkowanie Teodora:(

Idę na dwór spuścić manto Szaremu, choć nie wiem czy warto bo Duża mówi cos o jajkach. Jak nic jemu też chce wyciąc, eh...
TygRych

Namawiam karmicielkę na ciachnięcie jego jajek. Chłopak stołuje sie u niej korzysta również sporadycznie z piwnicy, kocur jajeczny jak sie patrzy. Dawno bym mu jajca wycięła, ale...kot przepada na długie okresy, na rok, na pół roku, teraz od miesiąca jest tu, póki nie znajdzie lepszej stołówki, na której nie ma TygRycha :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 08, 2012 14:52 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Zapraszam na wierszyk
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie wrz 09, 2012 8:20 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

O nareszcie jakiś kot dostojny jak ja :mrgreen:
odpowiadając na pytanie w tytule zaprezentuję się
Obrazek
tak sypia dostojny czyt. gruby kot
Toffik
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie wrz 09, 2012 8:24 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRych na dworze
Teodor w psim posłaniu
Gustowny na pańci łóżku
Ja przy kompie
Ot zwykła niedziela :)

Obrazek
Obrazek

p.s. Teodor zżera mi wrzosy :evil: trawki dla kotów nie chce ale wrzosy to jak najbardziej :evil:
A mnie boli głowa od zapachu jaki wydziela obróżka Teodora, czekam aż trochę zmniejszy się intensywność zapachu, może przestanie być tak irytujący.
Obrazek

urwiniu

Post » Nie wrz 09, 2012 8:26 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Karolek(ona) pisze:O nareszcie jakiś kot dostojny jak ja :mrgreen:
odpowiadając na pytanie w tytule zaprezentuję się
Obrazek
tak sypia dostojny czyt. gruby kot
Toffik

No pięknie :) to to ja rozumiem, tak powinien sypiać Kot,no. Witam serdecznie u Mnie na wątku :)
TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Nie wrz 09, 2012 8:27 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

A czy oprócz irytowania Twojego nosa obroża choć coś pomaga?
Widać zmiany w zachowaniu Czarnego Zua?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie wrz 09, 2012 8:32 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Broszka pisze:A czy oprócz irytowania Twojego nosa obroża choć coś pomaga?
Widać zmiany w zachowaniu Czarnego Zua?

Dopiero 1 dobę ma ubraną więc póki co żadnych zmian nie obserwuję, nadal łypie groźnie na TygRycha , nadal wyje z klatki. Poczekam parę dni i zrobię próbę kontaktu kotów,eh.
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]