Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 9:43 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sty 27, 2012 9:44 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

caldien pisze:9 Was na raz? A Misia zabrakło w akcji ogrzewania?
Zbierz wszystkich, jestem pewien że Duża marudziła, bo was za mało było! ;)
Badylek

Badylku,
tego dnia Duża udawała, że nie widzi Misia, bo rano ugryzł mnie w tyłek :oops:
Duża mu powiedziała, że to jest niedopuszczalne zachowanie i jest jej przykro, że tak zrobił.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sty 27, 2012 9:49 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

My z dużą trzymamy za Was wszystkich. Za Misia też
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sty 28, 2012 23:24 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Ptachu
Pewnie mnie nie zrozumiesz, ale ja też uważam, że gryzienie w zadek grubej Principessy jest baaardzo przyjemne... :mrgreen: :twisted:
Duduś
PS Principessa chce wiedzieć, jak przewód doktorski Dużej i czy wasze ogrzewanie dało dobroczynne skutki :kotek:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie sty 29, 2012 10:28 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Przestańcie się gryźć, dzieciaki.
Bo przyjdę i Was ugryzę w zadki, po kolei, jak leci 8)
duża Fasolki
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sty 29, 2012 10:43 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Ptachuś miał w nocy bardzo mocny atak, dawno takiego nie miał, siedziałam z nim pół nocy, bo bardzo powoli wychodził z niego pomimo leków podanych natychmiast :(
Teraz śp i nabiera sił, bo bardzo go wycieńczył ten atak.

Żeby nie było za nudno Ryska wczoraj zjadła sznurek z kokardką, który był ogonkiem myszki.
Na zdjęciu rgt widać pełne jelita jedzenia i małą kokardkę w żołądku.
Chcą mnie wykończyć te koty, zwietrzyły okazję i pomyślały sobie, że mnie dobiją :evil:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Nie sty 29, 2012 11:36 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Iwciu, co dalej z tą kokardką???
Koty nie mają zbyt dużego rozumku w swoich pięknych łepkach, nie myślą, co będzie z nimi, jak nas wykończą :roll:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sty 29, 2012 11:45 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Biedny Ptach,mam nadzieję, że będzie lepiej :ok:
Kokardka w brzuchu, też sobie dekorację znalazła 8O
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie sty 29, 2012 12:13 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Kurka...

Mocne kciuki za Was wszystkich!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie sty 29, 2012 17:02 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Wlewamy w Ryśkę różne specyfiki i mamy ja obserwować, całe szczęście jestem na zwolnieniu, jak tylko coś niepokojącego zauważymy to do weta.
Idealnie byłoby aby Rysia to oddała dołem, ale jak do środy nie będzie nic się działo to jedziemy na kolejny rtg, jeśli kokardka nie drgnie i będzie cały czas w żołądku to będziemy otwierać Rysię.
Tę myszkę mamy ponad pół roku, żaden kot nie próbował jej odgryźć ogona, Rysia wielokrotnie się nią bawiła, nie rozumiem co jej nagle strzeliło do główki :roll:

iwcia

Post » Nie sty 29, 2012 21:00 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Rysia, marsz do kuwety i oddawaj kokardę :ok:
Ptachu, kochany wracaj do sił :ok:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pon sty 30, 2012 0:46 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Ptachu,
Trzymaj się, :ok: :1luvu:
Principessa

PS. Duduś uważa, że teraz Duża nie może twierdzić, że ma po kokardę
Duduś też coś nie w sosie, bo w nocy zwędził w kuchni spory kawałek smażonej karkówki
Rano Duża zapytała Dużego, czy zjadł karkówkę, a Duży na to "jaką karkówkę?"
Chyba że Duduś nie zjadł, no to jest pod kanapą :roll:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon sty 30, 2012 6:04 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

bagheera pisze:Rano Duża zapytała Dużego, czy zjadł karkówkę, a Duży na to "jaką karkówkę?"
Chyba że Duduś nie zjadł, no to jest pod kanapą :roll:

Stawiam na Dużego, tylko On się nie przyznaje.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 30, 2012 20:26 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Tymczasy szukaja domów.

Ciąg dalszy :(
Od rana Kurunia wymiotuje, ona ma wrzody żołądka, pewnie znów się odezwały, oby tylko nie przestała jeść, w tym miesiącu z oszczędności [drugi miesiąc leczenia dzikiej Tri] Kura była bardziej na suchym, bo gourmety wychodzą nam drogo i chyba to nie za dobra dieta dla niej była :( . Kura nie je nic innego z mokrej karmy tylko gourmety, muszą być pasztety, mięso w jakiejkolwiek postaci jest nie jadalne, suchą je tylko royala weterynaryjną dla sterylizowanych dziewczynek inna jest niejadalna :roll:
Dostała na kolację puszeczkę swojego ukochanego paszteciku, zjadła prawie całą i jak na razie nie oddała, uff...
Trzymajcie za nią kciuki i za mnie, bo jak Kurunia choruje to ja osiągam szczyty paniki :oops:

iwcia

Post » Pon sty 30, 2012 21:13 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Chorujemy :(((

Trzymamy MOCNO! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Badyliszek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]