Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Acha. Duża mówi, że kiedyś tam spacerowała. Bo duża zawsze gdzieś lata, znosi jakieś koty nie wiadomo skąd (bo jak z naszego podwórka, to wiadomo, ale skąd na przykład wzięła trikolorki? Na naszym podwórku takich nie było. Na szczęście te maluchy już mają swoje domy). Duża w ogóle ciągle lata i nawet nasza pani doktor mówi, że duża to lubi, takie latanie. Ja to się zawsze martwię, że duża nie lubi być w domu, bo nie lubi nas, ale duża mówi, że nas kocha. I że przyjdzie do Ciebie, Inusiu. Ale mnie nie zabierze, tak powiedziała, zołza jedna. Duża jeszcze mówi, że tam koło Was to pracuje jeden pan doktor, do którego duża chodzi czasem ze sobą (jak nie musi z nami, oczywiście, bo z nami chodzi gdzie indziej)Fasolka
Dorota pisze:Fajnie macie, ze tak blisko siebie.
MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:Fajnie macie, ze tak blisko siebie.
Duża mówi, że do Mru i do Dużej też wpadnie, bo Wrocław - Olsztyn są w linii prostejI mówi, że to nie jest wcale groźba, ale chciałaby odwiedzić Mru. Że mnie nie zabierze, to chyba jasne
Fasolka![]()
Dorota pisze:kociczka39 pisze:Dorota pisze:
Zapraszam!![]()
I wez Mary ze soba!
juz Wam zazdraszczam
Dolacz!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości