Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 14:00 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

kinga w. pisze:
Wielbłądzio pisze:Ano niestety dobrze.
10 kotów + smętna, zgnuśniała 30-letnia stara panna podająca się za wielbłąda :roll:

Wielbłąd! Znajde i wleję. Albo dobiję, zależnie od stanu zdrowia. Gdzie 30 lat i stara? A co ja mam powiedzieć? Że ludzie tak długo nie żyją??

O, to i ja się dołączę :twisted: bo też poczułam się jak chodząca skamienielina :twisted:

Kasiu, zdrówka życzę, trzymaj się :ok:

I uciekam z wąta, bo widzę, że tu się znowu koty wciska :twisted:
;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon lut 14, 2011 14:03 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Na którego reflektujesz gdybym zmarła :mrgreen: ?
Polecam Glamcia :1luvu:
(tylko uprzedzam: z miłości liże człowieka/wielbłąda po ryju jak pies)

Wyznawałam Wam już kiedyś, że zwykle miewam wszystko na raz: katar/grypę, okres i pierdolca. Tak jest i tym razem :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio edytowano Pon lut 14, 2011 14:06 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lut 14, 2011 14:05 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Aaa :strach: wiedziałam, że tak się łatwo nie wywinę :twisted:
A taki miziak liżący po gębie to fajna sprawa ;)

skaskaNH

Post » Pon lut 14, 2011 14:09 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

zawiadom mnie, zanim umrzesz, gdzie i kiedy uroczystość pożegnalna :crying: :crying: :crying:
postaram się przylecieć Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lut 14, 2011 14:09 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Glamurek jest cudowny, taki koczur to sama Miłość i wierność, naprawdę nie próbuję wcisnąć Ci żadnego felernego towaru (hmm... chciałabyś może zamienić się z Marcelibu :mrgreen: ???). Poleciłabym jeszcze Żabsko (czyli drugiego z moich Brunetów, którzy zawsze mogą ;)), ale horrendalnie dużo żre :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon lut 14, 2011 14:19 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

jak to głupie pytanie, to wybacz :oops: :oops: :oops:
ale masz w planach wyadoptować część kotów?

Patmol

Post » Pon lut 14, 2011 14:22 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

dopóki żyję - nie :twisted:
Teoretycznie status tymczasa ma jeszcze Doryś - jeśli jakiś dobry Dom się trafi, to może... Ale reszta to moje osobiste, rodzone dzieci :wink:

Wielbłądzio

Post » Pon lut 14, 2011 14:26 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

fajne stado :1luvu:
taka prawdziwa , wielodzietna rodzina :1luvu:

Patmol

Post » Pon lut 14, 2011 14:30 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Taaa. Samotna, chora psychicznie matka z dzesięciorgiem nieślubnych dzieci :roll:
Ciekawe, gdzie podziali się wszyscy ich ojcowie :twisted: :wink:
Facet jak to facet: przyjdzie, wsadzi, zrobi i zwieje. A ty się bidulo dalej męcz z takim stadem jakeś głupia...

Wielbłądzio

Post » Pon lut 14, 2011 14:36 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Faceci są fajni :1luvu:
dają róże i czekoladki :1luvu:

Patmol

Post » Pon lut 14, 2011 14:38 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Moi mi nie dają :roll:
Oni tylko zostawiają kupy w kuwetach :twisted: :twisted: :twisted:

Dobra, idę sobie dalej umierać, bo zimno mnie trzęsie :roll:

Wielbłądzio

Post » Pon lut 14, 2011 14:45 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Wracaj do zdrowia Kasiu :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon lut 14, 2011 14:51 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Wielbłądzio pisze:Glamurek jest cudowny, taki koczur to sama Miłość i wierność, naprawdę nie próbuję wcisnąć Ci żadnego felernego towaru (hmm... chciałabyś może zamienić się z Marcelibu :mrgreen: ???). Poleciłabym jeszcze Żabsko (czyli drugiego z moich Brunetów, którzy zawsze mogą ;)), ale horrendalnie dużo żre :twisted:

O, nie, nie, nie, nie będę odbierać Marcelibu tej słodkiej marmurkowej istotki :twisted:
Zastanawiam się, czy aby wciskany mi OBIEKT nie ma jakichś wad ukrytych, bo z opisu to cud miód ideał ;)

skaskaNH

Post » Pon lut 14, 2011 16:00 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

Wielbłądzio pisze:Glamurek jest cudowny, taki koczur to sama Miłość i wierność, naprawdę nie próbuję wcisnąć Ci żadnego felernego towaru (hmm... chciałabyś może zamienić się z Marcelibu :mrgreen: ???). Poleciłabym jeszcze Żabsko (czyli drugiego z moich Brunetów, którzy zawsze mogą ;)), ale horrendalnie dużo żre :twisted:

Mówi się: horrendalnie dużo pali na setkę :mrgreen:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon lut 14, 2011 17:58 Re: Jedyne takie Dranie. Żaba się drapie, a Wielbłąd chory:( ...

skaskaNH pisze:

O, nie, nie, nie, nie będę odbierać Marcelibu tej słodkiej marmurkowej istotki :twisted:
Zastanawiam się, czy aby wciskany mi OBIEKT nie ma jakichś wad ukrytych, bo z opisu to cud miód ideał ;)

Naprawdę nie ma. Słowo daję. Jest absolutnie bezproblemowy i cudowny. Starszawy, bardzo mądry i bardzo piękny kociszcz :1luvu: , wpatrzony w swojego ludzia jak w największy cud świata. Nooo, chyba żeby za wadę uznać to słynne miauczenie pod drzwiami, za które to jego poprzednia pańcia postanowiła pozbawić go życia :twisted: - ano faktycznie, kiedy chce wyjść z pokoju do łazienki (gdzie stoją kuwety), to miauczy. Julek naszczałby gdzieś cichaczem, bez miauczenia :twisted:

To jak, dopisujemy Cię do listy moich spadkobierców :mrgreen: ?

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]