Buziaki Fioneczce!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Wstawilam tam taka cynowa wanienke z 30 litrami piasku. Myslalam naiwnie, ze sie Mimil bedzie w niej tarzal. A on tam robil cos zgola innegoTrzeba bylo miny wybierac
Dzisiaj wszystko wysypalismy za kompostem
Bron chemiczna normalnie. Ale za to zaoszczedzilismy zwirek
kristinbb pisze:Chat pisze:Wstawilam tam taka cynowa wanienke z 30 litrami piasku. Myslalam naiwnie, ze sie Mimil bedzie w niej tarzal. A on tam robil cos zgola innegoTrzeba bylo miny wybierac
Dzisiaj wszystko wysypalismy za kompostem
Bron chemiczna normalnie. Ale za to zaoszczedzilismy zwirek
![]()
Chat pisze:Idziemy w glebe. Zrywamy maliny - to jest to czego tygrysy zdecydowanie nie lubiaMam nadzieje, ze Mimil mi choc troche pomoze
Danusia pisze:Chat pisze:Idziemy w glebe. Zrywamy maliny - to jest to czego tygrysy zdecydowanie nie lubiaMam nadzieje, ze Mimil mi choc troche pomoze
To ja chętnie też pomogę![]()
najlepiej przy jedzeniu
kristinbb pisze:Danusia pisze:Chat pisze:Idziemy w glebe. Zrywamy maliny - to jest to czego tygrysy zdecydowanie nie lubiaMam nadzieje, ze Mimil mi choc troche pomoze
To ja chętnie też pomogę![]()
najlepiej przy jedzeniu
To ja tez chętnie się podłączę![]()
Do jedzenia oczywiście
Chat pisze:No. mam 15 sloikow galaretki malinowej, a w piecu placek ze sliwkamiTo kto przyjezdza?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1000 gości