Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Jeszcze mi się marzy, żeby mama Myszy znalazła dom, to Inka z mojego podpisu, jest w Radomsku![]()
tillibulek pisze:Rakea pisze:Rakea pisze:ja teraz muszę jeszcze powozić- więc z wieczora winko intencyjne do kolacji wypiję
Tilli - dalej masz ten problem z tytułu wątku - czy tylko straszysz?
ja oczywiscie sprostuje, ze tez popijam zdrowko Myszy herbatą![]()
problem jeszcze jest, dwie panny łykają leki, leczymy sie, wiec tematu na razie nie likwiduje, moze zajrzy ktos, kto ma doswiadczenie z brzydkimi kupami i cos sensownego doradzi, bo ja juz troche nie bardzo wiem co mam z tym fantem zrobic....
ostatnio wetka jak dawala dla Zorki metronidazol, to powiedziala, zeby nie podawac jej rownoczesnie probiotyku, bo jedno drugie wyklucza i wtedy te bakterie, ktore probujemy zwalczyc na skutek probiotyku odbudowuja sie, a Freya dostala rownoczesnie jedno i drugie - ech, co wet to inna opinia..... a ja juz krecka dostaje....
co dawac tym potfforom do jedzenia tez juz nie wiem.....![]()
![]()
![]()
![]()
po felixie troszke gorsze maja kupy, Zorce w ogole tyle krwi sie zrobilo w q....wiec nie wiem czy znowu wracac do tamtych pokarmow mokrych, ktore wczesniej jadly.... a co z miesem surowym.... to najzdrowsze dla kotow, a ja musze teraz dawac im tylko gotowane....
ale sie rozpisalam, widzisz, Rakea'uś, to przez Ciebie, Skarbie
OKI pisze:Rakea pisze:OKI pisze:Jestem umówiona w sobotę na piwo, a w niedzielę na dostawę z leczeniem kaca
a na kaca jak wiadomo najlepsiejszy jest klinik
Przeca piszę
tillibulek pisze:Olguniu, ale Ty swietnie orientujesz sie w temacie, a ja widze, ze jestem z biologii wieksza noga niz myslalam![]()
![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Jeszcze mi się marzy, żeby mama Myszy znalazła dom, to Inka z mojego podpisu, jest w Radomsku![]()
no patrz, to nawet nie wiedzialam, a rzeczywiscie rzuca sie w oczy, bo piekna z niej koteczka![]()
![]()
OKI pisze:I trafiłaś w jedyne zdrobnienie, które lubię, innych nawet nie toleruję![]()
UFFFFF...
OKI pisze:Śliczna jest, tylko niestety trudna do adopcji - taka zwyczajna, trochę dzika, spokojna, dorosła kocica
kalair pisze:Ha!![]()
Bry wieczorkowo.
tillibulek pisze:szkoda, ze dzika... to pewnie dlatego tak ciezko znalezc jej dom, bo pysiek ma piekny i bardzo rozumny
Rakea pisze:wiesz Tillku - moja Misioo też ma luźną kupę od 2 lat i czasem trochę krwi..masakra (jakby miała bidusia mało sensacji- oczywiście komplet badań ze 2x poszedł na to)
miałam nadzieję, że wróci do normy po psychotropie - ale może to nie na tle nerwowym..
rozumiem, że posiew na lamblie/giardie robiłaś ? (jakby co najlepszy lab koło ronda waszyngtona..)
inne robaki też wykluczone?
krew badałaś?
a karmę dla alergików /sensitive/intestinal próbowałaś..ale dlaczego one 3 naraz (jakby jakiś wirus/bakteria/pasożyt/robaki jakieś raczej.
no, jasna krew w sumie chyba lepsza niż "czarna" - bo z ostatniego kawałka jelita - ale skąd ona tam w ogóle - hemoroidy?
nie wiem co Ci tu jeszcze podsunąć?
OKI pisze:Tillku, w końcu to Twój wątek i możesz nawet 5 razy pisać o wszystkim![]()
A nam się też przyda streszczenie
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Tillku, w końcu to Twój wątek i możesz nawet 5 razy pisać o wszystkim![]()
A nam się też przyda streszczenie
I pięc razy na jednej stronie wklejać zdjęcia swoich Ślicznot
Tak, to aluzja... Wciąż czekam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 172 gości