Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Piękne zdjęcia BarneykaA z gumkami to radze uważać - mam kotkę która zjada wszystko co znajdzie, włącznie z gumkami do włosów.
A Ciocia Janeczka widziała ostatni zdjęcia Miecia? Na tej stronie są viewtopic.php?f=1&t=105180&start=1230 a dwie strony dalej Mamucik wkleiła specjalnie dla nas - rodziców chrzestnych- nowe zdjęcia Rafici
Ja-Ba pisze:Gibutkowa pisze:Piękne zdjęcia BarneykaA z gumkami to radze uważać - mam kotkę która zjada wszystko co znajdzie, włącznie z gumkami do włosów.
A Ciocia Janeczka widziała ostatni zdjęcia Miecia? Na tej stronie są viewtopic.php?f=1&t=105180&start=1230 a dwie strony dalej Mamucik wkleiła specjalnie dla nas - rodziców chrzestnych- nowe zdjęcia Rafici
A pewnie że widziała!![]()
![]()
![]()
Te kociaki miały dużo szczęścia - Barney, Miecio-Andrzejek i Raficia![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Ja-Ba pisze:Gibutkowa pisze:Piękne zdjęcia BarneykaA z gumkami to radze uważać - mam kotkę która zjada wszystko co znajdzie, włącznie z gumkami do włosów.
A pewnie że widziała!![]()
![]()
![]()
Te kociaki miały dużo szczęścia - Barney, Miecio-Andrzejek i Raficia![]()
![]()
No i AndziaWiem ze Mamucik ma z domkiem Andzi kontakt
mamut pisze:Właśnie przekazałam Adamowi paczuszkę dla Andzi.Andzia ma teraz na imię Tola i bardzo dziękuje za prezenty.Jest nie wybrednym "dachowcem",jedzącą wszystko co podadzą do stołu i rozrabiającą koteczką.Po tygodniu zaaklimatyzowała się całkowicie.
Karolina dopiero po 21 marca ma się do mnie odezwać,bo teraz nie ma jej w kraju.A... i mam obiecane,że założą Toli wątek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości