Tesiowy zakątek .... cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 13, 2011 9:10 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

:birthday: :balony:

zuzia 1

Od: Śro lip 16, 2008 11:05

Post » Śro lip 13, 2011 16:20 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Mruczka świętuje także dziś 8) , nie ma to jak dwudniowe imprezowanie :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lip 19, 2011 15:34 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Witajcie moi Przyjaciele pamiętaliście :oops: o moich osiemnostko- trzydziesto-trzecich urodzinach :oops:
Jakie to miłe...zaglądam teraz ,a tu ... pamiętaliście.....dziękuje....
Mam już net wkońcu po pół rocznym mieszkaniu na swoim doczekałam się więc napewno będę częściej :mrgreen:
Tesia broi u rodziców jak smok :lol: kazała przekazać miziaki dla Wszystkich , którzy ją pamiętają 8)

Gdy jestem u rodziców przychodzi obwąchuje mi nos, oczy całą buzię łaskotając wąsikami :lol: po czym patrząc mi prosto w oczy mrauknie rozbraja mnie tym :lol: :lol: :lol:
Po całej ceremonii przywitania się za mną łapię ją i całuje gdzie popadnie opanować się nie mogę :lol: :lol: :lol: tak mi jej brakuje...taka pustka w moim sercu i wnętrzu pozostała.... :cry: ale widzę jej szczęście i staram sobie to jakoś tłumaczyć ....
Buziaki dla Was.... :wink:
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Wto lip 19, 2011 17:30 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Ooo , Mruczka się nam objawiła 8)

bubor

Post » Sob lip 23, 2011 19:29 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Mruczko, a myślałaś o tym, żeby sobie kotka do nowego domku przygarnąć ?
Wiem, że pewnie myślisz o Tesi prześlicznej, ale jeśli jej dobrze u rodziców...

zuzia 1

Od: Śro lip 16, 2008 11:05

Post » Sob lip 30, 2011 9:34 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

zuzia 1 pisze:Mruczko, a myślałaś o tym, żeby sobie kotka do nowego domku przygarnąć ?
Wiem, że pewnie myślisz o Tesi prześlicznej, ale jeśli jej dobrze u rodziców...

Myślałam myślalam ale jak człowiek całymi dniami pracuje to szkoda mi aby zwierzak całymi dniami sam siedział :roll: i widział mnie tylko przy święcie ,a i to też niekiedy musi być wielkie święto....
Poza tym Tesia tak nie drapała już wszystkiego jest poważna i rozumna , wiem jakie spustoszenia czyni maleństwo z moich firan były strzępy :mrgreen: nie powiem jak wyglądały fotele i sofy :roll: gdy Tesinka za młodu się nimi zajmowała :roll:
Do nowego mieszkanka wszystko nowe kupowaliśmy i niepowiem bo bardzo drogie przecież nie często urządza się mieszkanie więc nie chce wyobrażać sobie jakie strzępy by z tego wisiały i znając TŻ same kłótnie z tego by były wiem jak by się sprawa miała bo z Tesinką przechodziłam przez to i uwag jego na każdym kroku uszczypliwych mogłabym już niewytrzymać nerwowo tym bardziej ,że TŻ nie jest zabardzo za zwierzątkami w przeciwieństwie do mnie :roll:
Tesia pozostanie moją jedyna miłością choć jakbym wiedziała ,że niezaakceptuje nowego mieszkanka to bym się na niego nieporywała....
Pada u nas jak diabli ,a ja zaraz do pracki lecę i do wieczora :roll: ,a jutro 12 godz ciągne :roll: istny maraton :mrgreen:
Miłego weekendu wszystkim 8)
Obrazek

Mruczka78

Post » Sob lip 30, 2011 10:26 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Witak Mruczko :1luvu:
Skoro TZ nie jest za kotami , to nic na siłę :wink: .Moze kiedyś nadejdzie taki czas ,ze zmieni zdanie, tak jak mój :lol:
A tym czasem staraj się jak najczęsciej odwiedzac Tesinkę :1luvu: ,a i foty nam jej konecznie zapodaj :ok:
trzymaj sie kochana i częściej sie odzywaj :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lip 30, 2011 10:33 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Smutne jest to co piszesz Mruczko ........ :roll:

bubor

Post » Pon sie 01, 2011 13:04 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

[quote="Danusia"]Witak Mruczko :1luvu:
Skoro TZ nie jest za kotami , to nic na siłę :wink: .Moze kiedyś nadejdzie taki czas ,ze zmieni zdanie, tak jak mój :lol:

Witaj :1luvu: bardzo bym chciała aby z moim też tak się porobiło...i na urodziny któreś tam podarował mi jakiego rasowca 8) albo zwykłą bureczkę 8) oj ale mi się marzy.........
Tesinkę odwiedzam często :1luvu: jak ja cierpię bez niej........... :cry:
Obrazek

Mruczka78

Post » Pon sie 01, 2011 13:06 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

bubor pisze:Smutne jest to co piszesz Mruczko ........ :roll:

Niezawsze jest o wesołych rzeczach pisać ...smutne też są ,a i gorszych nie brakuje...cóż począć
Obrazek

Mruczka78

Post » Pon sie 01, 2011 13:13 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

bubor pisze:Smutne jest to co piszesz Mruczko ........ :roll:

Tak.. Coz. Moze lepiej, ze Tesia u rodzicow. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sie 06, 2011 17:05 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Tesia przesyła miziaki i slodkie mruczenie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Została dziś tak wycałowana przeze mnie 8) ale to taki piękny kudłaty stworek :1luvu: :1luvu: :1luvu: jest PRZEPIĘKNA PRZECUDNA tak bardzo ją KOCHAM :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

....Tesinko dlaczego nie chcesz być ze mną.... :placz: :placz: :placz: na codzień.... , tulić się do mnie i mruczeć mi do uszka...patrzeć mi prosto i tak szczerze w oczy.... opowiadać mi swoje historie, dlaczego....... tak cierpię..... serce mi krwawi tak bardzo Cię KOCHAM.....

Jest przepiękna.... niczym lwica drapieżna ,a zarazem czuła i ciepła, poruszająca się z wyjątkową gracją.
Postaram się o zdjątka w tym tygodniu :D
Uwielbiam ją te jej tajemnicze bursztynowe oczy....... i ta cała jej postać....niektórzy mówią ,że Boga nie ma .... a wystarczy popatrzeć na to stworzenie ,jakże niezwykłe...... ktoś doskonały musiał to stworzyć..... :D

Jutro mam wolną niedzielkę :D buziaki zostawiam dla Was wszystkich ,a Tesinka mruczanki :kotek:jest bardzo szczęśliwa :D
Obrazek

Mruczka78

Post » Sob sie 06, 2011 18:45 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Ooo , Mruczka nam się objawiła 8) .
Głaski dla pięknej Tesinki , może przy okazji zrobisz jej jakieś sympatyczne zdjątko ? :wink:

bubor

Post » Nie sie 07, 2011 9:11 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

Mruczka78 pisze:
Niezawsze jest o wesołych rzeczach pisać ...smutne też są ,a i gorszych nie brakuje...cóż począć

takie jest życie Mruczko :wink:
ale wczesniej ,czy pózniej słoneczko zawsze wychodzi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie paź 09, 2011 12:08 Re: Tesiowy zakątek .... cz.3

ale tutaj się pozmieniało :roll: szkoda że nie jesteście już razem. ale najważniejsze że Tesiunia jest zadowolona
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

[poprzednia][następna]