Ja-Ba pisze:zuzzik, nie można Cię nie pamiętać i nie mozna się nie uśmiechnąć przy kolejnym wierszyku
dziękuję, Kochana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:zuzzik, nie można Cię nie pamiętać i nie mozna się nie uśmiechnąć przy kolejnym wierszyku
hanelka pisze:Moi sąsiedzi tego nie przeczytają. Nie są kociarzami ani psiarzami, chociaż mają i koty, i psy.
Dzięki ich życzliwości i dobremu sercu mogłam wyjechać prawie na tydzień, załatwiać skomplikowane rodzinne sprawy. W tym czasie troje z nich zajmowało się moim stadem. Niemałym i nie takim prostym w obsłudze.
Soser jest chory. Oprócz padaczki coś mu jeszcze dolega. badania wykazują bardzo wysoki poziom leukocytów, więc jakiś stan zapalny. USG nie wykazało żadnych zmian w jamie brzusznej. Pies jest osowiały, wymiotuje, prawie nic nie. Trzeba podawać mu leki.
Dwa koty są na karmie weterynaryjnej, dwóm innym trzeba podawać leki.
Nie mogłam przełożyć wyjazdu. Z ciężkim sercem i zestresowana jak diabli wyjechałam. Pozałatwiałam. Wróciłam.
Jestem im bardzo, bardzo wdzięczna.![]()
Świadomość, że mieszka się wśród tylu życzliwych osób daje niesamowite poczucie bezpieczeństwa.
Tak. Zauważyłam to dopiero, jak przekleiłam zdjęcia z jej wątku. Bodziowi też wypada jęzorek... Widać ciągoty jakieś...ASK@ pisze:Bodzia przypomina![]()
Dostąpiłam przebaczenia.hanelka pisze:Klara obraziła się na mnie.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 24 gości