Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze: Aha, a propos kłaków. Ponieważ miałam już straszliwe odrosty, dziś rano wreszcie nałożyłam na nie farbę. Farbę o odcieniu 'nugatowy blond' czy jakoś tak. I wiecie, co wyszło z tego 'nugatowego blondu'...? Brąz![]()
Nie aż tak ciemny, jak miałam przed podjęciem decyzji o zaniechaniu farbowania na brązowo - ale zdecydowanie jest to brąz (w dodatku rudawy brąz!), nie żaden blond. Ponad dwa miesiące i kilka centymetrów odrośniętych (i tylko trochę przyciemnionych) kudłów na nic![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Aha, a propos kłaków. Ponieważ miałam już straszliwe odrosty, dziś rano wreszcie nałożyłam na nie farbę. Farbę o odcieniu 'nugatowy blond' czy jakoś tak. I wiecie, co wyszło z tego 'nugatowego blondu'...? Brąz![]()
Nie aż tak ciemny, jak miałam przed podjęciem decyzji o zaniechaniu farbowania na brązowo - ale zdecydowanie jest to brąz (w dodatku rudawy brąz!), nie żaden blond. Ponad dwa miesiące i kilka centymetrów odrośniętych (i tylko trochę przyciemnionych) kudłów na nic
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Aha, a propos kłaków. Ponieważ miałam już straszliwe odrosty, dziś rano wreszcie nałożyłam na nie farbę. Farbę o odcieniu 'nugatowy blond' czy jakoś tak. I wiecie, co wyszło z tego 'nugatowego blondu'...? Brąz![]()
Nie aż tak ciemny, jak miałam przed podjęciem decyzji o zaniechaniu farbowania na brązowo - ale zdecydowanie jest to brąz (w dodatku rudawy brąz!), nie żaden blond. Ponad dwa miesiące i kilka centymetrów odrośniętych (i tylko trochę przyciemnionych) kudłów na nic![]()
Ale to chyba dobrze?
Mówiłam Ci, że nałożę Tobie farbę. Na tak długie włosy samej to naprawdę trudno. Zapomniałaś numer telefonu?
agnes_czy pisze:Wielbłądzio pisze: Aha, a propos kłaków. Ponieważ miałam już straszliwe odrosty, dziś rano wreszcie nałożyłam na nie farbę. Farbę o odcieniu 'nugatowy blond' czy jakoś tak. I wiecie, co wyszło z tego 'nugatowego blondu'...? Brąz![]()
Nie aż tak ciemny, jak miałam przed podjęciem decyzji o zaniechaniu farbowania na brązowo - ale zdecydowanie jest to brąz (w dodatku rudawy brąz!), nie żaden blond. Ponad dwa miesiące i kilka centymetrów odrośniętych (i tylko trochę przyciemnionych) kudłów na nic
To zdjątka prosiemy
agnes_czy pisze:No ale w nugatowym to Cię jeszcze nie widziełam![]()
A poza tym to już tak dawno było... \czekoladki już ponad półtora roku nie ma
bazyla pisze:Wielbłądzio, byłaś może w sobotę w Podkowie na pikniku dobroczynnym dla zwierząt ze schroniska w Milanówku?
Pytam, bo też miałam się tam wybrać, ale nie dotarłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości