estre pisze:Kartony to jest to, co koty kochają najbardziej
Oj tak...

To dzisiaj parę nie-kocich zdjęć jeszcze...

Napadła nas zima...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:Napadła nas zima...![]()
siriwan pisze:charm pisze:Napadła nas zima...![]()
Oj tam zaraz napadła... Koniec listopada, kiedyś musi spaść śnieg, nie?
siriwan pisze:Tylko w ręce czasem zimno... Ale poza tym do wytrzymania.
ewaw pisze:Nie lubię zimy!
taksiriwan pisze:Jezu, nie lubię i nie lubię...
Czy to naprawdę ja jestem jedyny taki nienormalny któremu ta pora roku odpowiada?
Najpierw przydałaby się precyzyjna definicja normalności, a jak wiadomo o to dość ciężkosiriwan pisze:Choć z drugiej strony facet który ma kota i w dodatku jest wolontariuszem w schronisku z definicji nie jest normalny.
siriwan pisze:ewaw pisze:Nie lubię zimy!
Jezu, nie lubię i nie lubię...
Czy to naprawdę ja jestem jedyny taki nienormalny któremu ta pora roku odpowiada?
Choć z drugiej strony facet który ma kota i w dodatku jest wolontariuszem w schronisku z definicji nie jest normalny.
estre pisze:Mnie się dziś nawet rano podobało, śnieg czysty, taki skrzący i skrzypiący pod butami. Szłam sobie na przystanek, zajrzałam do parku.
ewaw pisze:siriwan pisze:Czy to naprawdę ja jestem jedyny taki nienormalny któremu ta pora roku odpowiada?
Choć z drugiej strony facet który ma kota i w dodatku jest wolontariuszem w schronisku z definicji nie jest normalny.
Więcej takich facetów poprosimy!!!![]()
![]()
![]()
(a najlepiej wolnych)
ewaw pisze:Ale jest zimno!
I żal tych, co nie mają ciepłego kąta...
villemo5 pisze:Charm, ale Ty ładna dziewczyna jesteś!!
villemo5 pisze:Dawno temu kupiłaś na bazarku odżywkę do włosów, ale obiecałaś kupić coś jeszcze, coby na przesyłce zaoszczędzić![]()
No to masz okazję, bo świąteczne świecie wystawiłam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 402 gości