Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Widzę, że Duża Cię podgląda w kuwetce![]()
Pulpi
Nawet ją otworzyli, zeby mieć oko na wszystko

I do tego za każdym razem jak wyjde z kuwety to od razu do niej biegną sprawdzić, czy się wysikałem

romek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Pulpi
kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Pulpi
I do tego za każdym razem jak wyjde z kuwety to od razu do niej biegną sprawdzić, czy się wysikałemDom wariatów, mówię Ci
romek
Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Pulpi
I do tego za każdym razem jak wyjde z kuwety to od razu do niej biegną sprawdzić, czy się wysikałemDom wariatów, mówię Ci
romek
No dokładnie. Ale moja Duża ostatnio tak z Małą robi, nawet ją nosi do kuwetkiTeż do wariatów
I jeszcze wczoraj przyszedł pocztą nowy grzebień do czesania i mnie próbowała wyczesać, trochę ją podrapałem
![]()
Pulpi
kothka pisze:Ci duzi mogliby się swoją kuwetą zająć, a nie naszą
Jeszcze mnie do lekarza dzisiaj chcą wziąć wieczorem, znaleźli jakiegoś który do 22 przyjmujeI to na Klinikach akademii rolniczej
A po co ja mam iść do kogoś kogo nie znam
![]()
A za czesanie kota bezwzględnie należy się drapanie a czasem nawet gryzienie![]()
Romek
Mereth pisze:kothka pisze:Ci duzi mogliby się swoją kuwetą zająć, a nie naszą
Jeszcze mnie do lekarza dzisiaj chcą wziąć wieczorem, znaleźli jakiegoś który do 22 przyjmujeI to na Klinikach akademii rolniczej
A po co ja mam iść do kogoś kogo nie znam
![]()
A za czesanie kota bezwzględnie należy się drapanie a czasem nawet gryzienie![]()
Romek
O 22 kota wozić do weta - to już przegina Romek, nie daj się. Kot o tej porze ma swoje sprawy do załatwienia a nie jakiegoś weta jeszcze odwiedzać![]()
![]()
Drapałem i ugryzłem, aż krew poleciała![]()
![]()
Pulpi
kothka pisze:
No ja wiem, że to przegięcie - ale jak im to wytłumaczyć ???
Duża się uparłaMoże mi się uda zrobić siuu do wieczora, to wtedy może mnie nie wezmą tak późno, tylko dopiero w piątek rano, bo duży ma urlop
A jak gryźć albo drapać to tylko do krwi, tak żeby sobie zapamiętaliNie przejmuj się, Duzi nam wybaczają wszystko
Romek
kalair pisze:Kot się musi bronić!![]()
Kothko i Romanku!
Dorota pisze:...bry...![]()
Jak sie czujesz, Romanie?
Mereth pisze:kothka pisze:
No ja wiem, że to przegięcie - ale jak im to wytłumaczyć ???
Duża się uparłaMoże mi się uda zrobić siuu do wieczora, to wtedy może mnie nie wezmą tak późno, tylko dopiero w piątek rano, bo duży ma urlop
A jak gryźć albo drapać to tylko do krwi, tak żeby sobie zapamiętaliNie przejmuj się, Duzi nam wybaczają wszystko
Romek
To Romek, nic nie kombinuj, tylko rób to sioooo i będziesz miał spokój a Duża pewnie ucieszona będzie![]()
Wiem, że wybaczają, ale mogłaby Duża mnie nie czesać![]()
Pulpi
kothka pisze:kalair pisze:Kot się musi bronić!![]()
Kothko i Romanku!
Własnie, kot musi się bronic![]()
dzień dobry
kalair pisze:
Nie byłbyś sobą Romciu! Ale my Cię rozumiemy! Trzeba pokazać ZAWSZE Dużej,
żeby miała do Ciebie szacunek!
Kretki
kothka pisze:kalair pisze:
Kretki
Zawsze![]()
Duzi muszą znać swoje miejsce![]()
Dzisiaj też ją podgryzłem trochęBo gadała przez telefon zamiast się ze mną bawić
Romek
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:
Kretki
Zawsze![]()
Duzi muszą znać swoje miejsce![]()
Dzisiaj też ją podgryzłem trochęBo gadała przez telefon zamiast się ze mną bawić
Romek
Bardzo dobrze Romciu! Bo one sobie potem za dużo pozwalają! Respekt przed KOTEM musi być. Ale tak troszkę ją pogryzłeś?
Kretki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1260 gości