Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?
Kicorek pisze:Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?
Nie bój nic, schowam sięvaria pisze:Kicorek pisze:Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?
Te, uważaj, cobyś rykoszetem nie oberwała.
redaf pisze:W związku z tym, że skończyły mi się zdjęcia wyjeżdżamy na wieś dorobić nowych.
redaf pisze:W związku z tym, że skończyły mi się zdjęcia wyjeżdżamy na wieś dorobić nowych.
Będę mysleć ze wspolczuciem o tym jak się biednym ciotencjom siedzi w pracy
Chłe chłe
Kicorek pisze:O, będę ze współczuciem myśleć o biednych futrzakach marznących na działkowym wygwizdowie, podczas gdy ja w ciepłym domku będę miziać i pieścić maluszki
galla pisze:Kicorek pisze:O, będę ze współczuciem myśleć o biednych futrzakach marznących na działkowym wygwizdowie, podczas gdy ja w ciepłym domku będę miziać i pieścić maluszki
I moknących![]()
Przeciez z tego grzyb może być!
pluszak pisze:doróbta: fotów, grzybów w occie (jeżu kolczasty, jak ja ich nie chce!), rzeczy na spirycie, rzeczy na owocach i wąta mosia
Kicorek pisze:Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?
Zamierzasz lutnąć varii?Fri pisze:Kicorek pisze:Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?
u mnie! u mnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1166 gości