Przejdź do zawartości
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
» Wto lip 01, 2008 20:16
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:Witajcie Szylkretki-Mosiowe Witaj Paulaaa! Proszę zdjątko- dzisiaj po dwie szylkrecia rozdają Nie, no to drugie to podróbka Kretkowa była! chyba to pierwsze
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:Witajcie Szylkretki-Mosiowe Witaj Paulaaa! Proszę zdjątko- dzisiaj po dwie szylkrecia rozdają Nie, no to drugie to podróbka Kretkowa była!
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:Witajcie Szylkretki-Mosiowe Witaj Paulaaa! Proszę zdjątko- dzisiaj po dwie szylkrecia rozdają
kalair pisze:Paulaaa pisze:Witajcie Szylkretki-Mosiowe Witaj Paulaaa! Proszę zdjątko-
Paulaaa pisze:Witajcie Szylkretki-Mosiowe
kalair
» Wto lip 01, 2008 20:18
kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione Śliczne! Czuję się pojedzona!
trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione
Danusia
» Wto lip 01, 2008 20:38
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione Śliczne! Czuję się pojedzona! nareszcie dogodzilam
» Wto lip 01, 2008 20:42
bubor
» Wto lip 01, 2008 20:47
bubor pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione Śliczne! Czuję się pojedzona! nareszcie dogodzilam Mój kumpel miłośnik schaboszczaków gdy zobaczył to zdjątko rzekł : "lipa nie schabowe , bez bułeczki tartej i z zielskiem ............."
» Wto lip 01, 2008 20:48
moś
» Wto lip 01, 2008 20:49
kalair pisze:bubor pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione Śliczne! Czuję się pojedzona! nareszcie dogodzilam Mój kumpel miłośnik schaboszczaków gdy zobaczył to zdjątko rzekł : "lipa nie schabowe , bez bułeczki tartej i z zielskiem ............." Bo to nie są schabowe Bubor!
» Wto lip 01, 2008 20:51
Lucky13
» Wto lip 01, 2008 20:57
moś pisze:trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione jak to nie sa, ja nadgryzlam wczesniej
» Wto lip 01, 2008 20:58
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione Śliczne! Czuję się pojedzona! nareszcie dogodzilam Mój kumpel miłośnik schaboszczaków gdy zobaczył to zdjątko rzekł : "lipa nie schabowe , bez bułeczki tartej i z zielskiem ............." Bo to nie są schabowe Bubor! , a coooo ?
» Wto lip 01, 2008 21:00
Lucky13 pisze:Cześć szylkrecie!
» Wto lip 01, 2008 21:02
kalair pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione jak to nie sa, ja nadgryzlam wczesniej dlatego zażądałam nowych!
kalair pisze:Lucky13 pisze:Cześć szylkrecie! Hallo Lucky! Proszę kocię-
» Wto lip 01, 2008 21:05
trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Kalair.proszę te kotleciki nie są nadgryzione jak to nie sa, ja nadgryzlam wczesniej dlatego zażądałam nowych! Krolowa ,mowi i masz możnaby odmówić chyba nie niechcę chodzić bez głowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 52 gości